ΕΠΣ Έβρου: Άνετη και επαγγελματική επικράτηση του Έβρου Σουφλίου στην έδρα του ΑΟ Νεοχωρίου

 

Μια ακόμη νίκη σημείωσε ο Έβρος Σουφλίου αυτή τη φορά στην έδρα του Νεοχωρίου και έτσι αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση έχοντας μόλις ένα βαθμό διαφοράαπό την πρώτη θέση.

Στο 15′ ο Γιαννόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό χάθηκε η ευκαιρία με τον Τσομπανούδη να ανεβάσει το δείκτη του σκορ όταν το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Από το Νεοχώρι ο Κυλιτζίδης στο 22′ είχε ένα σουτ αλλά δεν απείλησε τον νεαρό τερματοφύλακα του Σουφλίου. Άλλη αξιόλογη φάση μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν είχαμε με το 1-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστων στα πρώτα 45 λεπτά.

Η ανωτερότητα των παικτών του Σουφλίου μέσα στο γήπεδο ήταν εμφανής, όταν ο προπονητής του άλλαξε το σύστημα θέλοντας περισσότερα τρεξίματα, και πέρασε στο γήπεδο τον Λαζίδη που στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα μέσα σε δύο λεπτά κατάφερε να σκοράρει κάνοντας το 0-2.

Έτσι, έλυσε κατά πολύ το εύθραυστο ως εκείνη τη στιγμή σκορ. Η ομάδα του Νεοχωρίου είχε δύο καλές στιγμές στο 57′ και 80′ με τον Ρουσσίδη. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Έβρου Σουφλίου ανέβηκε στη δεύτερη θέση και έσπρωξε τους γηπεδούχους στην τελευταία θέση.

ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Γιώργος Κυριαλάνης): Οτέμπερης, Πέτρογλου, Δροσίδης, Δημητριάδης, Γιόντης, Κυλιτζίδης, Κρητικός (80′ Σαρδάνης), Νοβοκρεσενίδης Ρουσσίδης, Αλεξακούδης, Μίνης (46′ Θεοδώρου).

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Πασχάλης Σταματάκης): Σοφοτάσιος, Μπάμνιος (c) (90′ Παπαναστασίου), Πετκίδης, Μπετζέκας, Θάνος, Μιχούδης, Κουτσούλας (86′ Σιούης), Τσομπανούδης, Πρεπούδης (66′ Λαζίδης), Γιαννόπουλος (83′ Κρικελάς), Παγωνίδης.