Super League: Με δυο γκολ Γιουνές στις καθυστερήσεις απόδραση του Άρη από το Ηράκλειο στο ντεμπούτο του Παντελίδη

 

Επική ανατροπή του Άρη στις καθυστερήσεις αλά Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που γύρισε το ματς στις καθυστερήσεις μέσα σε 78 δευτερόλεπτα με τον Χαμζά Γιουνές να σκοράρει δις και να χαρίζει μία μεγάλη νίκη στον Άρη!

Πέντε δοκάρια οι “κιτρινόμαυροι”, όμως έφτασαν στη νίκη και τους 18 βαθμούς στο πρωτάθλημα, στο ντεμπούτο του σαββα Παντελίδη στους Θεσσαλονικείς με τον Χαμζα να φτανει τα 6 δοκαρια στο πρωταθλημα.

Στο 68΄ο Άρης είχε την μεγαλύτερή του ευκαιρία όταν το απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Γιουνές που μπήκε , η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Στρέζου.Δύο λεπτά μετά η τύχη γύρισε και πάλι την πλάτη σε παίκτη του Άρη όταν το δυνατο σουτ του Ματέο Γκαρσία στο 70΄βρήκε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι του Στρέζου, που άγγιξε ελάχιστα τη μπάλα! Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου… Ο Άρης είχε τα δοκάρια, αλλά η μπάλα τον τιμώρησε. Ο Σάσι στο 75΄μόνος στην μικρή περιοχή, με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πλατέλλα άνοιξε το σκορ (1-0).

Μυθική ανατροπή του Άρη στις καθυστερήσεις που δεν τα παράτησε! Ο Γιουνές αφού πρώτα σημάδεψε με πλασέ τα δύο δοκάρια του Στρέζου στη συνέχεια πλάσαρε εύστοχα ισοφαρίζοντας (1-1) στο 93΄ σε μια σπανια φαση. Ομως ο Τυνήσιος όμως δεν είπε την τελευταία του κουβέντα! Κόρνερ στο 94΄ του Γκάμα, κεφαλιά του 32χρονου φορ και ο Άρης γύρισε (1-2) το ματς.

Ο Γκιουνες μετα το ματς δήλωσε: Φυσικά είμαι χαρούμενος για τα δυο γκολ, ήταν σημαντική νίκη για εμάς, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Είδαμε ότι ο ΟΦΗ έκανε και αυτός καλό ματς, ήταν δύσκολο να κερδίσουμε αλλά τα καταφέραμε και είμαι πολύ χαρούμενους. Πίστευα όταν μπήκα στον αγώνα ότι θα σκοράρω, ίσως την επόμενη φορά τα πάω ακόμα καλύτερα, η ομάδα δεν είχε άγχος στην αναμέτρηση, απλά χρειάζεται χρόνος για κάποιους παίκτες να συνηθίσουν την Super League αλλά και να δεθούμε καλύτερα σαν ομάδα. Ήμουν εκνευρισμένος με τον εαυτό μου γιατί δεν είχα καταφέρει να σκοράρω στα προηγούμενα ματς, το χάρηκα πολύ σήμερα και εύχομαι να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο και στα επόμενα ματς».