Η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ακαδημίας του Έβρου Σουφλίου (+photos)

 

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου το απόγευμα στα γραφεία της ανδρικής ομάδας του Έβρου Σουφλίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά της ακαδημίας του συλλόγου.

Την παρουσίαση των εμφανίσεων ανέλαβε ο Τεχνικός Διευθυντής της ακαδημίας Γιώργος Πετκίδης και είπε τα εξής:

“Σήμερα εκτός από τον Αγιασμό μας, βρεθήκαμε εδώ και για να σας παρουσιάσουμε τις νέες στολές της ακαδημίας μας. Δε θέλουμε να δώσουμε την εντύπωση ότι είμαστε κάποια μεγάλη ομάδα Α’ Εθνικής, αλλά ο λόγος που πήραμε την απόφαση να κάνουμε μια τέτοια εκδήλωση είναι για να μπορέσουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που χωρίς καμία δική μας ενόχληση, μας πλησίασαν και προσφέρθηκαν να κάνουνε στολές για όλα τα τμήματα της ακαδημίας μας.

Όλοι ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στη σημερινή εποχή, που όμως αυτοί οι άνθρωποι τις παραμέλησαν και θέλησαν να βοηθήσουν την ακαδημία μας. Γιατί άλλωστε το έχουμε επισημάνει και σε παλιές μας συναντήσεις ότι η ακαδημία δεν είναι μόνο οι προπονητές, η διοίκηση και τα παιδιά. Η ακαδημία είμαστε όλοι εμείς μαζί. Διοίκηση-προπονητές-παιδιά-γονείς. Όλοι μαζί μια μεγάλη οικογένεια. Η οικογένεια του Έβρου Σουφλίου.

Στόχος μας για τη νέες στολές ήταν να ξαναγυρίσουμε στα παραδοσιακά χρώματα της ομάδας μας, το γαλανόλευκο, που εδώ και 90 χρόνια ο Έβρος Σουφλίου δεν αποχωρίζεται ποτέ. Σίγουρα κάποιες φορές παρεκκλίναμε από τα χρώματα μας, αλλά οι ρίζες δεν κόβονται ποτέ και έτσι οι στολές όλων των τμημάτων μας, πλην των κοριτσιών, θα είναι πλέον άσπρο-μπλε. Θέλω στο σημείο αυτό να επισημάνω ότι η ακαδημία μας ήταν, είναι και θα είναι στο δίκτυο της ΠΑΕ ΑΕΚ, συνεχίζοντας να έχουμε σαν στολή δικτύου της κίτρινη της ΑΕΚ.

Θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε θερμά όλους φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειας μας, για τη μεγάλη τους προσφορά στην ακαδημία στα τμήματα των αγοριών και των κοριτσιών.”

Πριν την παρουσίαση τελέστηκε και ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας χρονιάς. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της αντρικής ομάδας Νίκος Νταβρανίκας Νίκος, τα μέλη του Δ.Σ. Παναγιώτης Βράνης και Σωτήρης Δαλατσόπουλος, οι προπονητές της ακαδημίας Στάθης Μιχαηλίδης και Θεόφιλος Ούτσιος και η νέα προπονήτρια Αναστασία Παϊταρίδου.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τον Αγιασμό και την παρουσίαση: