Γ’ Εθνική: Σημαντικές αναμετρήσεις για την 9η αγωνιστική με πολλά ντέρμπι (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα αγωνιστική με αρκετά ντέρμπι (ένα Θρακιώτικο, ένα Καβαλιώτικο και πολλά γειτονικά) θα είναι η 9η, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης.

Ξεκινάμε από το ντέρμπι της Θράκης όπου στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο ΠΑΟΚ Κοσμίου φιλοξενεί τον … Θρακοφάγο Άρη Αβατου. Ο νεανικός ΠΑΟΚ Κοσμίου (7 βαθμοί) μετά τις ήττες από τους Καβαλιώτες Κεραυνό Πέρνης και ΑΟΚ φιλοξενεί τον Άρη Αβάτου με στόχο την τρίτη του εντός εδρας νίκη (2-0-2, 7-8 τέρματα εντός έδρας). Ο Σάββας Αϊβάζης αντιμετωπίζει μόνο την απουσία του Ρουμπιέ αφού επιστρεφει ο Κυριακόπουλος, με τον Μαμούτ Σεϊδάν να είναι ξανά στην αποστολή. Τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος των Ροδοπιτών, αφού οι στοιχηματικές δίνουν ακλόνητο φαβορί την ομάδα της Ξάνθης.

O Άρης Αβάτου μετά από 4 παιχνίδια χωρίς νίκη επικράτησε του Ορφέα Ξανθης και ανέπνευσε βαθμολογικά φτάνοντας τους 11 βαθμούς. Απέναντι στο Κόσμιο θέλει να πετύχει την 4η νίκη του απέναντι σε Θρακιώτικη ομάδα (Ασπιδα και Ορφέα Ξάνθης, Εθνικό Αλεξανδρούπολης) η αποστολή του δεν ειναι εύκολη παρά τα υπέρ του προγνωστικά. Ο Γιώργος Μαραντάς θα έχει απουσίες όπως αυτές των Μπουνταγκίδη και Βαφειάδη, επιστρέφει όμως ο Μελισσόπουλος, ωστόσο στο στρατόπεδο του Άρη υπάρχει αισιοδόξία οτι θα καταφέρουν να κατακτήσουν το δεύτερο εκτός έδρας τρίποντο (1-1-2, 4-6 τέρματα εκτός).

Δύσκολη αποστολή έχει και ο Ορφέας Ξανθης (14 βαθμοί) κόντρα στον Πανσερραικό (12 βαθμοί) στο ΔΑΚ Ξάνθης. Μετά από τρια παιχνίδια χωρίς νίκη θέλει και αυτός το τρίποντο με την σειρά του ώστε να παραμείνει κοντά στην κορυφή, ενώ είναι το οριακό φαβορί της συνάντησης σύμφωνα και με τις στοιχηματικές αποδόσεις. Ο Μπάμπης Χατζημεστής δεν θα εχει στην αποστολή τους Γιάννη Καραγκιόζη και Ηλία Μακράκη, ωστόσο θέλει την τρίτη εντός έδρας νίκη στην Ξάνθη (2-2-0, 7-2 εντός), απέναντι στο μεγαλύτερο όνομα της κατηγορίας που μετρά ωστόσο 4 ήττες στα πέντε τελευταία της παιχνίδια.

Πρόωρος τελικός για την Ασπίδα Ξάνθης (6 βαθμοί), είναι ο αγώνας απέναντι στον φορμαρισμένο Αλεξανδρο Κιλκίς (13 βαθμοί) που μετρά μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα. Η Ασπίδα μετά την νίκη με το Σιδηρόκαστρο επέστρεψε στις βαριές ήττες και θέλει οπωσδήποτε νίκη με τους Κιλκισιώτες αφού βρίσκονται στο -5 από την ζώνη του υποβιβασμού. Εντός σε μόλις 3 παιχνιδια έχει 1 νίκη και 2 ήττες με τέρματα 2-7 και θέλει να πετύχει την δευτερη σερί νίκη της στο ΔΑΚ Ξάνθης. Ο Χρήστος Σαμαράς δεν εχει πλέον σημαντικές απουσίες, οι στοιχηματικές αποδόσεις ωστόσο δίνουν μεγάλο προβάδισμα στον Αλέξανδρο.

Τέλος ο ουραγός Εθνικός Αλεξανδρούπολης (3 βαθμοί), με μόλις 1 νίκη και 7 ήττες, θέλει τους οπωσδήποτε βαθμούς με την ΑΕ Καλαμπακίου αφού και οι δυο βρισκονται στο -8 και -5 από τις θέσεις του υποβιβασμού. Οι Εβρίτες για να παραμείνουν ζωντανοί στην μάχη της παραμονής, θέλουν την 2η εντός εδρας νίκη τους αφού σε 3 παιχνίδια έχουν 1 νίκη με Κόσμιο και 2 ήττες με τέρματα 2-4 κατά. Ωστόσο τα προγνωστικά των στοιχηματικών είναι υπέρ του. Ο Μιχάλης Φλώρος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αφού επιστρεφει και ο νεαρός Περικλής Καρακασίδης που ήταν τιμωρημένος.

Η επόμενη 10η αγωνιστική: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου, Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης, ΑΕ Καλαμπακίου – Ασπίς Ξάνθης, Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Κοσμίου, Αλέξανδρος Κιλκίς – Καβάλα, Άρης Αβάτου – Εθνικός Σιδηροκάστρου, Αετός Ορφανού – Κεραυνός Πέρνης

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στον Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής και οι διαιτητές που έχουν οριστεί (όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00 και όπως συμβαίνει έξι χρόνια τώρα θα έχετε απευθείας ενημέρωση από το ThrakiSportS):

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Κυριακή 25/11, 15:00 (LIVE ThrakiSportS)

Γήπεδο ΔΑΚ Κομοτηνής: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Άρης Αβάτου, Τσιλίκας, Βερνέζης, Ζαχαριάς (ΕΠΣ Καβάλας)

Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Πανσερραϊκός, Σιδηρόπουλος, Διαμαντής, Τερζόπουλος (ΕΠΣ Έβρου)

Γήπεδο “Φώτης Κοσμάς”: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΕ Καλαμπακίου, Τσιάρας, Καμπερίδης, Δεδονάκης (ΕΠΣ Καβάλας)

Γήπεδο ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – Αλέξανδρος Κιλκίς, Χορόζογλου, Οικονομίδης, Κοτανίδου (ΕΠΣ Δράμας)

Δημοτικό Γήπεδο Χρυσούπολης: Κεραυνός Πέρνης – Εθνικός Σιδηροκάστρου, Γιαπουτζής, Γκοντόλιας, Τζιβαρτζίδης (ΕΠΣ Ξάνθης)

Δημοτικό Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Νέστος Χρυσούπολης, Γεωργιτσόπουλος (ΕΠΣ Δράμας), Δημητριάδης, Καραγιάννης (ΕΠΣ Θράκης)

Γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη” Καβάλας: ΑΟ Καβάλα – Αετός Ορφανού, Τεβεκέλης, Αϊναλής, Τοροσιάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ME ENA KΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ