Γ’ Εθνική: Νίκη – ανάσα για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με γκολ από τα αποδυτήρια επί της ΑΕΚ Καλαμπακίου

 

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, καθώς επικράτησε το απόγευμα στο “Φώτης Κοσμάς” της ΑΕΚ Καλαμπακίου με 1-0 χάρη σε ένα τέρμα του Μαρασλή από το ξεκίνημα της αναμέτρησης με ωραίο πλασέ.

Με τη νίκη αυτή ο Εθνικός έφτασε τους έξι βαθμούς και έτσι παραμένει μεν στην τελευταία θέση, αλλά πλέον δεν αισθάνεται αυτήν την άβολη μοναξιά καθώς έχει ισόβαθμούς του την σημερινή του αντίπαλο αλλά και την Ασπίδα Ξάνθης, με την οποία αγωνίζεται σε δυο αγωνιστικές.

Σε γενικές γραμμές ο Εθνικός είχε την κατοχή και άξιζε τη νίκη, καθώς δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους Δραμινούς, που είχαν ευκαιρίες στο 16′ με την άουτ εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντινίδη και στο 82′ άλλη μια εκτέλεση από τον Κυσσίδη που μπλόκαρε ο άριστος σχεδόν Αρβανίτης.

Μάλιστα οι Εβρίτες είχαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, κυρίως με τους Γκαϊδατζή, Μαλτέζο, Πατσιώρα και τον Γκαβανόζη στις καθυστερήσεις. Επίσης στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου υπήρξαν διαμαρτυρίες για χέρι αμυντικού των δραμινών μέσα στην μεγάλη τους περιοχή.

Την τριπλέτα απάρτιζαν οι Τσιάρας, Καμπερίδης και Δεδομάκης από την ΕΠΣ Καβάλας. Την άλλη Κυριακή ο Εθνικός παίζει δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ενώ το Καλαμπάκι στην Δράμα υποδέχεται την ισόβαθμη στην τελευταία θέση Ασπίδα Ξάνθης (φωτογραφία από το SportsAddict).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Φλώρος): Αρβανίτης, Δορουγιδένης, Λυμπέρης, Λίτσιος, Σωτηράκης, Τσαπάνης (46′ Γκουντενούδης), Μαλτέζος (75′ Κούπας), Πατσιώρας, Γκαϊδατζής, Καρακασίδης (63′ Γκαβανόζης), Μαρασλής (87′ Γεωργαντζόπουλος).
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ (Χατζηκυριάκου): Κελετζής Ι., Πέτρο, Ντόβας, Καλογκίρι, Τσερκέζος, Κυσσίδης (40′ Τζιβανάκης), Βασιλειάδης, Μαυροβασίλης, Σαββίδης (84′ Παναγιώτου), Κωνσταντινίδης (67′ Θεοδοσιάδης), Στάικος (67′ Παυλίδης).