Volley League: 6+1 tips για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (18:00, LIVE ThrakiSportS)

Στις 18:00 το απόγευμα στο κλειστό της Πυλαίας ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

Όπως πριν από κάθε παιχνίδι, το ThrakiSportS παρουσιάζει 6+1 σημαντικά στοιχεία για την αναμέτρηση.

1. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προέρχεται από το 3-2 επί του Ηρακλή στον Έβρο. Ενώ ωστόσο είναι αήττητος στην έδρα του, δεν έχει ακόμα πόντο αλλά ούτε και σετ σε αναμέτρηση εκτός έδρας φέτος. Βέβαια μιλάμε για μόνο ένα ματς, στη Σύρο, όπου έχασε με 3-0 σετ.

2. Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ πέρασε και πάλι στα θετικά αποτελέσματα και με 11 βαθμούς σε 5 αγώνες πρωταθλήματος βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και -2 από τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό. Ο δικέφαλος θέλει να διατηρήσει ή και να μειώσει την διαφορά αυτή και για να συμβεί αυτό δεν πρέπει να έχει απώλειες με τον Εθνικό.

3. Αγωνιστικά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αφού έχουν επιστρέψει Γκμίτροβιτς και Τουράνιανιν που είχαν προβλήματα το προηγούμενο 15νθήμερο αλλά μπήκαν στην mvp ομάδα της εμβόλιμης πρώτης αγωνιστικής, ενώ συμπλήρωσε εβδομάδα προπονήσεων αλλά και θετικών εμφανίσεων ο Αργεντινός Πάμπλο Μπενγκολέα.

4. Στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Τζούριτς ακολουθεί θεραπεία μετά το διάστρεμμα στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης και μόνο αν χρειαστεί θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.

5. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ταξιδεύει για δεύτερη φορά εφέτος στην Πυλαία καθώς τον Σεπτέμβριο είχε προηγηθεί και η αναμέτρηση για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς όπου ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 σετ. Επίσης, ο ΠΑΟΚ μετράει 8-0 σερί σε αναμετρήσεις πρωταθλήματος με τον Εθνικό, ενώ σε 32 αγώνες πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ προηγείται του Εθνικού με 26-6 νίκες.

6. Η αναμέτρηση επρόκειτο να ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα αλλά πήγε μια ώρα μετά, επειδή σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ ήθελε να κάνει προπόνηση το μπάσκετ του ΠΑΟΚ που παίζει ντέρμπι με τον Άρη. Διαιτητές έχουν οριστεί οι Γεωργιάδης και Δανιηλίδου, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί στα 5€ (κανονικά) και 10€ (VIP).

7. Πέρα από τον αγώνα ΠΑΟΚ – Εθνικού διεξάγονται σήμερα και οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου στις 17:00 και ΑΕ Κομοτηνής – Ηρακλής Θεσσαλονίκης στις 19:00 το βράδυ. Την Δευτέρα διεξάγεται το ΑΕΚ – Παμβοχαϊκός ενώ ρεπό έχουν Παναθηναϊκός και Κηφισιά. Οι δυο αγώνες των ομάδων της Θράκης μεταδίδονται από το ThrakiSportS, οι άλλοι δύο τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.