Έπεσαν οι υπογραφές από Βασιλειάδη και Πουλιλιό για την αντικατάσταση της στέγης στο Κλειστό Σουφλίου

Στην Βουλή βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο δήμαρχος Σουφλίου Ευάγγελος Πουλιλιός, ο οποίος μαζί με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη συνυπέγραψαν την προγραμματική σύμβαση για το έργο: «Αντικατάσταση επικάλυψης στέγης κλειστού γυμναστηρίου Σουφλίου Δήμου Σουφλίου Νομού Έβρου».

Η συνάντηση επρόκειτο αρχικά να γίνει στο υφυπουργείο Αθλητισμού στο Μαρούσι, ωστόσο τελικά πραγματοποιήθηκαν στη Βουλή λόγω υποχρεώσεων του Γ. Βασιλειάδη. «Τόσα χρόνια δήμαρχος, είναι η πρώτη φορά που υπογράφω ένα τόσο σοβαρό αθλητικό έργο για την περιοχή μου», σχολίασε ο Πουλιλιός.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης από την πλευρά του ανέφερε ότι ήταν υποχρέωση της Πολιτείας, καθώς είχε συγκλονιστεί από την εικόνα που είχε δει πριν ένα χρόνο, κατά την περιοδεία του στην περιοχή. Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον υφυπουργό και συμβολικά του εφερε για δώρο μια μεταξωτή γραβάτα.

Άλλωστε το Σουφλί είναι φημισμένο για το μετάξι του. Ο υπουργός έχει δεσμευθεί να εξεταστεί και η ανακαίνιση και δημιουργία επιπλέον γηπέδων τένις, ώστε να μπορούν να φιλοξενηθούν και διοργανώσεις.

Στη συνάντηση και την τελετή υπογραφής ήταν παρόντες και οι τρεις βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Έβρου, Νατάσα Γκαρά, Γιώργος Καΐσας και Δημήτρης Ρίζος.