Volley League: 6+1 tips για την αναμέτρηση της Κηφισιάς με την ΑΕ Κομοτηνής

 

Η ΑΕ Κομοτηνής αντιμετωπίζει στις 7:00 το απόγευμα στην Κηφισιά την τοπική ομάδα, σε ένα μεγάλο παιχνίδι αναφορικά με την συνέχεια των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα της Volley League.

Το ThrakiSportS όπως κάνει πριν από κάθε μεγάλο αγώνα, σας παρουσιάζει ορισμένα στοιχεία ενόψει της αναμέτρησης.

1. Στην αναμέτρηση τίθενται αντιμετωπες η τελευταία στην βαθμολογία ομάδα και η προτελευταία, μαζί με την ΑΕΚ που όμως έχει κάνει ήδη δύο ρεπό. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι θα κρίνει πολλά αναφορικά με το μέλλον των δύο συλλόγων στο πρωτάθλημα.

2. Ο αγώνας επρόκειτο κανονικά να διεξαχθεί πριν ενάμισι μήνα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η οποία ωστόσο αναβλήθηκε και μπήκε εμβόλιμα σήμερα Τετάρτη 21/11.

3. Η Κηφισιά τις επόμενες τρεις αγωνιστικές θα αντιμετωπίσει διαδοχικά ΠΑΟΚ (εντός), Ολυμπιακό (εκτός) και ΑΕΚ (εντός), δηλαδή τις ομάδες τις οποίες αντιμετώπισε στις πρώτες τρεις αγωνιστικές η ΑΕ Κομοτηνής εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

4. Η Κομοτηνή που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της ωστόσο, προέρχεται από την ήττα στην Κυψέλη από τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ την προπερασμένη Δευτέρα, καθώς το Σάββατο είχε ρεπό. Όλοι στην ομάδα της Κομοτηνής αναγνωρίζουν ότι ενδεχόμενη ήττα από την Κηφισιά θα σβήσει τις καλές εμφανίσεις στην έναρξη του πρωταθλήματος.

5. Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη θέλει να πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα μακριά από την Ροδόπη και να απομακρυνθεί στη βαθμολογία από την Κηφισιά. Η Κηφισιά μετά από 4 αγώνες δεν έχει σημειώσει νίκη και έχει στο ενεργητικό της έναν βαθμό, στην εντός έδρας ήττα με 3-2 σετ από τον Φοίνικα Σύρου.

6. Aυτός είναι ο πρώτος αγώνας στην ιστορία που θα τεθούν αντιμέτωπες οι δυο ομάδες, αφού δεν έχουν μεταξύ τους προϊστορία. Διαιτητές στο Ζηρίνειο έχουν οριστεί οι Γεροθόδωρος και Πρέντζας.

7. Η αναμέτρηση δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη και μόνος τρόπος για να ενημερώνεται κανείς για την εξέλιξή της θα είναι μεσα από το live του ThrakiSportS. Την ίδια ώρα θα παίζουν Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ηρακλής ενώ νωρίτερα παίζουν Ολυμπιακός – ΑΕΚ (στις 17:30) και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (στις 18:00). Ρεπό έχουν Φοίνικας Σύρου και Παμβοχαϊκός.