Γ’ Εθνική: Απαγόρευσε τη λέξη «πρωτάθλημα» στο στρατόπεδο του Νέστου ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης

Με συμπληρωμένες οκτώ αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Νέστος Χρυσούπολης βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο ο ξανθιώτης προπονητής του Κυριάκος Κετσιεμενίδης απαγόρευσε στους παίκτες του να κάνουν όνειρα… τίτλου και ανόδου στη Football League.

«Τώρα έχουμε μια πολύ καλή ψυχολογία. Η διάθεση και το κλίμα επίσης είναι σε πολύ σπουδαίο βαθμό. Το καλό κλίμα πρέπει να διατηρηθεί.Ο Νέστος δεν ξέρω που θα φτάσει αλλά εμείς κοιτάζουμε να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Απαγορεύεται η λέξη πρωτάθλημα , απαγορεύεται η λέξη πρωταθλητισμός. Θέλω χαμηλά τον πήχη, δεν υπάρχει λόγος να φορτωθούν με άγχος και πίεση οι ποδοσφαιριστές. Κανένας απολύτως λόγος», είπε ο Κετσιεμενίδης μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού της εφημερίδας «Πρωινή».

Σε ερώτηση για τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα μέχρι τις Σέρρες, ο κόους του Νέστου είπε: «Ο κόσμος το χάρηκε πολύ. Με εντυπωσίασε η παρουσία του. Ακολουθεί ο κόσμος της Χρυσούπολης και αυτό είναι πολύ όμορφο. Δείχνει ότι τους φέρνουμε στο γήπεδο, τους φέρνει στο γήπεδο η προσωπικότητα της ομάδας. Φυσικά και τα αποτελέσματα. Εχουμε ξαναζεστάνει τον κόσμο και αυτό είναι πολύ ευχάριστο«».