Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η φανέλα που ο «Τόρο» συμπλήρωσε 100 συμμετοχές στην Εθνική

 

Σε ηλεκτρονική δημοπρασία έχει διατεθεί εδώ και μερικές ώρες η φανέλα με την οποία ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Βασίλης Τοροσίδης συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Τόρο παραχώρησε στο Charityidols τη φανέλα που φόρεσε στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με την Εσθονία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Τα έσοδα από την πώληση της φανέλας, για την οποία ήδη υπάρχει προσφορά 200 ευρώ, θα δοθούν για την ενίσχυση της 9χρονης Ουρανίας Κωστελίδου από το Κιλκίς.

Το συγκεκριμένο κοριτσάκι, μετά από τροχαίο ατύχημα τον Ιούλιο του 2018 στην Άνω Ποταμιά Κιλκίς, υπέστη ανοιχτό κάταγμα αριστερού βραχίονα και μετά από επεμβάσεις έχασε το αριστερό της χέρι και θα χρειαστεί την τοποθέτηση ενός πρόσθετου μέλους.

Στο προαναφερθέν τροχαίο έχασε τη ζωή της η τριαντάχρονη οδηγός του αυτοκινήτου, μητέρα της Ουρανίας, η οποία μάλιστα ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Οι γιατροί ωστόσο κατάφεραν να φέρουν στη ζωή το παιδί της άτυχης γυναίκας.

ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ CHARITYIDOLS ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ 9ΧΡΟΝΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ