ΕΠΣ Ξάνθης: Διατήρησε το αήττητο η Θαλασσιά περνώντας και από την έδρα του Πετεινού

 

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε η Αναγέννηση Θαλασσιάς νικώντας στο ντέρμπι του Σαββάτου τον Άρη Πετεινού εκτός έδρας, με 2-0.

Οι παίκτες του Τάσου Κελίδη σκόραραν από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και έφτασαν εύκολα στην επικράτηση, αφού δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους. Μόλις στο 7′ ο Γιάννης Καζάκης δέχθηκε την ασίστ του Στέλιου Τουργαϊδη ανοίγοντας το σκορ. Στο 55′ ο δημιουργός του πρώτου τέρματος έγινε σκόρερ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής σε χέρι του Ρέβη.

Η φιλοξενούμενη ομάδα είχε και δύο ακυρωθέντα ως οφσάιντ τέρματα με δράστη και στις δύο περιπτώσεις τον Στέλιο Κοτζάκελη, που όμως υποδείχθηκε πιο μπροστά από τους αμυντικούς. Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης Πετεινού έχει ρεπό ενώ η Αναγέννηση Θαλασσιάς υποδέχεται σε δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι κορυφής τον Ηρακλή Νέου Ζυγού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Πέτρο Βαχαβιώλο και Ιρφάν Οτουζμπίρ.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Ζαρζακόπουλος, Ρέβης, Δασκαλάκης, Παυλίδης, Θεοδωρίδης, Φλώρος (89′ Σταγώνης), Μπουρλόγλου (69′ Κορωνίδης), Πουτακίδης, Καμπουρίδης, Κουκουρίγκος, Καντηλάφτης (89′ Βαρυτιμιάδης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Κελίδης): Ηλιάσκος, Μουζαφέρογλου, Κιαχίδης, Κελίδης Ν., Σαρηγιαννίδης, Τουργαίδης Στ.(71′ Πεντεζίδης), Κουτίνης, Σταύρου, Κοτζάκελης (85′ Δελητζόγλου), Καζάκης (90′ Μυλωνάς), Κουτσομιχάλης (88′ Βασιλειάδης).