ΕΠΣ Θράκης: Με «χρυσή» αλλαγή τον Γιαννακίδη που σκόραρε κατά της πρώην ομάδας του ο Πανθρακικός «απέδρασε» από τους Προσκυνητές

 

Μια ακόμη νίκη πήρε ο Πανθρακικός την τέταρτη στο πρωτάθλημα και ανεβηκε στην τέταρτη θέση απέναντι στους μαχητικούς και αναννεωμένους Προσκυνητες που του έβαλαν δύσκολα αλλά ηττήθηκαν στο τέλος με γκολ του πρώην παίκτη τους Σάκη Γιαννακίδη.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από δυσκολες συνθήκες με δυνατό αέρα που εμπόδισε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Ο Πανθρακικός παρά τις απουσίες των Ζηκου, Μεριτς, Πουλακιδα και Θωμά, απείλησε στο 25′ με απ’ ευθείας φ’αουλ του στέλιου Ξενάκη αλλά ο Γιαννιώτης πορτιέρο Κυρικλίδης κράτησε το μηδέν.

Στο δευτερό μέρος η είσοδος του Γιαννακίδη έδωσε νέο αέρα στην επίθεση του Πανθρακικού όπως και στον αγώνα με το Ν. Σιδηροχώρι και αφού αρχικά στο 65′ ο πρωην επιθετικός της Δόξας προσκυνητών σούταρε από κόρνερ του Ξενάκη, το ίδιο δεν επαναλήφθηκε στο 73′ όταν σε κόρνερ πάλι του Ξενάκη ο Γιαννακιδης άνοιξε το σκορ με προβολή παρά την προσπάθεια των αμυντικών της Δόξας, Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν αλλα μόνο ένα σουτ του Κολάτσου απείλησε τον Μπόσκο αλλα πέρασε άουτ (φώτο αρχείου).

Με την νίκη του αυτή ο Πανθρακικός έφτασε τους 14 βαθμούς και βρίσκεται τέταρτος στο -10 από τον Ίασμο και στο -5 από το Ν. Σιδηροχώρι, ενώ η Δόξα Προσκυνητών βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις με 6 βαθμούς.

Η διαιτησία των Στέφανου Κουμπαράκη, Μάριου Γκιόση και Γιάννη Ντελή ήταν καλή.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Πουρλιάκας): Κυρικλίδης, Σωμαράκης Γκαρνάκης, Τραντόπουλος, Αμετ Μουμίν, Ζάνταλης, Κολάτσος (77′ Κούκος), Κοτσιάκος (46′ Διγενάκης), Γεωργουσούλης, Καραβέτης, Κουσανδας, Τροκανας (11′ Αλεξίου)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γεμενετζής): Μπόσκος, Τσαγκαλίδης (60′ Παύλου), Τσορτανίδης, Γρίβας (63′ Δερμιτζάκης), Καραγιαννίδης, Βελή Χακάν, Παπαδόπουλος (60′ Ξενοδοχίδης), Ξενάκης, Σαμαράς, Μουρατίδης, Χατζηιωαννίδης (60′ Γιαννακίδης)