ΕΠΣ Έβρου: Νέα εντός έδρας νίκη του ανανεωμένου Διδυμοτείχου επί του ουραγού Νεοχωρίου

 

Η Α.Ε. Διδυμοτείχου επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου του αδύναμου και ουραγού Α.Ο. Νεοχωρίου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου με 3-1 και ανέβηκε στην βαθμολογια.

Πολύ φτωχό ήταν το πρώτο ημίχρονο σύμφωνα με το radioevros από όπου και η φώτο αφού δεν προσέφερε ιδαίτερες συγκινήσεις στους λιγοστούς φιλάθλους που αψήφησαν το κρύο αλλά και την βροχή που άρχισε να πέφτει λίγο μετά το πρώτο σφύριγμα του Σουβαρά. Αντίθετα το δεύτερο ημίχρονο έιχε πολύ “ζουμί” με την έναρξη της επανάληψης ο Σερραίος επιθετικός Τσακλιώτης με σουτ από κοντά άνοιξε το σκορ. Το Νεοχώρι απείλησε στο 52′ με το δυνατό διαγώνιο σουτ του Μίλη από δεξιά αλλά ο Δουλούδης να κρατά το 1-0. Στο 55΄ο νεαρός Μπροντίδης από καλή θέση απέναντιστον Οτέμπερη σουταρε άουτ, αλλα στο επόμενο λεπτό ο Καζάλας μετά από φάση διαρκείας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Ο Α.Ο. Νεοχωρίου δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να μειώσει αμέσως μετά στο 58′ από φαουλ που εκτέλεσε ο Αλεξακούδης και μετέτρεψε σε γκολ με κεφαλιά ο έμπειρος Ρουσσίδης. Από το σημείο αυτό και μετά όμως οι φιλουξενούμενοι δεν απείλησαν με την ΑΕΔ να σκοράρει και τρίτο τέρμα με το σουτ του Σιναπίδη 73′. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο έμπειρος Θεμελής για διαμαρτυρία.

Χωρίς προβλήματα διηύθηνε το δύσκολο παιχνίδι ο Σουβαράς όπως και οι βοηθοί του Διαμαντής και Παλαιοπάνης.

AE ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Χρήστος Μαυράκης): Δουλούδης, Κουρτελέσης, Παπούδης, Δάφνης, Χιώτης, Μαργαριτούδης (81′ Παυλίδης), Καζάλας, Σιναπίδης, Μήνης, Τσακλιώτης( 85′ Φυδανάκης).
ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Γιώργος Κυριαλάνης): Οτέμπερης, Θεοδώρου (75΄Κρητικός), Δροσίδης, Δημητριάδης, Ρουσσίδης, Κυλιτζίδης, Θεμελής, Νοβοκρεσενίδης (82′ Σαρδάνης), Αλεξακούδης, Παπαδόπουλος, Μίλης (64′ Γκατσιούδης).