ΕΠΣ Έβρου: Αποβλήθηκε παίκτης χωρίς να δει κόκκινη κάρτα επειδή… την ξέχασε ο διαιτητής

 

Στην πρωτοφανή καταγγελία ότι αποβλήθηκε παίκτης σε αγώνα της Α’ Κατηγορίας του πρωταθλήματος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου χωρίς να δει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή προχώρησε ο Άρδας Καστανεών, με ανάρτησή του στην σελίδα της ομάδας στο facebook.

Η ομάδα του Βορείου Έβρου διαμαρτύρεται για την διαιτησία των Σιβούδη, Τερζόπουλου και Κώνογλου και κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος στην αναμέτρηση με την Ένωση Άνθειας Αριστεινου, η οποία κατέβαλε την αντίσταση του Άρδα στις καθυστερήσεις και μάλιστα με ανατροπή.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

Αλλοίωση αποτελέσματος.
Αυτός είναι ο τίτλος της χθεσινής παράστασης. Η χθεσινή παράσταση, λοιπόν, μας είχε – δυστυχώς – στο ίδιο έργο θεατές. Σε ρόλο πρωταγωνιστή βρέθηκε – δυστυχώς (και μάλλον κατά λάθος) – το διαιτητικό τρίο. Και λέμε κατα λάθος γιατί μόνο περί λάθους μπορεί να μεταφραστεί η χθεσινή διαιτησία των Σιβούδη, Τερζόπουλου και Κώνογλου.
Δεν συνηθίζουμε τις ανακοινώσεις διαμαρτυρίας, δεν μας αρέσει και δεν το κάνουμε. Έχουμε υπόληψη και αντίληψη. Έχουμε μάθει να διασκεδάζουμε το παιχνίδι και να παίρνουμε αυτό που αξίζουμε, και η ομάδα μας χθες άξιζε το τρίποντο, ξεκάθαρα. Με τεράστια εμφάνιση, παίζοντας φανταστικό ποδόσφαιρο σε κάποια σημεία και έχοντας τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, καταφέραμε να προηγηθούμε με γκολ του Κώστα Ντινούδη, σε μια στατική φάση και με έξοχο τελείωμα, ένα γκολ ποίημα, απόρροια της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις. Στο 75′.
Τα ματς όμως τελειώνουν στο 90′, άντε στο 94′. Σωστά? Σωστά! Για τον κ. Σιβούδη όμως τελειώνουν όποτε χρειαστεί. Και χθες χρειάστηκε να φτάσουμε στο 97′ για να καταβληθεί η αντίσταση της ομάδας μας, του Άρδα των 10 παικτών μετά και την….αποβολή με το στόμα, ναι με το στόμα του Κ. Ντινούδη, για πρόθεση – λέει – σε μια κόντρα, στο χώρο του κέντρου. Βλέπετε δεν είχε κόκκινη κάρτα το διαιτητικό τρίο, τις ξέχασαν – λέει. Και μετά την δεύτερη κίτρινη τον είπε να βγει έξω. Χωρίς επίδειξη κόκκινης κάρτας! Στο 91′.
3 λεπτά νωρίτερα φέρανε το ματς στα ίσια. Κόντρα στη ροή του αγώνα, και μην έχοντας ουσιαστικά κινδυνεύσει σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, μετά απο ελεύθερο του τερματοφύλακα μας Σ. Ντινούδη η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά στον κόντρα αέρα και προσγειώθηκε σε παίκτη της Ένωσης Άνθ./Άρ. ο οποίος με μια κεφαλιά βρήκε τον εκτεθειμένο σε θέση οφ σάιτ – κατα πολλά μέτρα μάλιστα – επιθετικό της Ένωσης και με πλασέ μέσα απ’την περιοχή έκανε το 1-1. Ακόμα και σ’εκείνο το σημείο το ματς “φώναζε” για διπλό. Προσπαθήσαμε και πάλι για το γκολ που θα μας έδινε την νίκη, βγάζοντας έξυπνες επιθέσεις όχι όμως τόσο έξυπνες ούτως ώστε να…μπερδέψουμε και τον Α’ βοηθό, Τερζόπουλο, ο οποίος όχι μόνο έκοβε οποιαδήποτε υποψία ευκαιρίας της ομάδας μας καταλογίζοντας τες ως οφ σάιτ, με υπόδειξη του τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής μας Κ. Ντινούδης. Ακόμα και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού κι έχοντας ανέβει στην αντίπαλη περιοχή ακόμα και ο τερματοφύλακας μας Σ. Ντινούδης για την εκτέλεση ενός φάουλ, σταμάτησε την φάση ως οφ σάιτ πριν καν εκτελεστεί!!!
Στο 96′, και πριν την εκτέλεση του κόρνερ απ’όπου και προήλθε το 2-1 είχε προηγηθεί ανύπαρκτο φάουλ έξω απ’την περιοχή μας η εκτέλεση του οποίου “έγλειψ唨το οριζόντιο δοκάρι αλλά αντι να δοθεί άουτ υποδείχθηκε ως κόρνερ.
Κατα τ’άλλα και η ομάδα μας είχε δοκάρι σε σέντρα σουτ του Τσόντζορα, πλήθος χαμένων ευκαιριών, κυρίως στο πρώτο μέρος, έναν ακόμα τραυματισμό του έτερου “μικρού” μας Γκαργκαβούζη Ιωάννη, να έρχεται να προστεθεί στο ήδη γεμάτο ιατρικό δελτίο, και μια εμφάνιση η οποία μόνο θετικές υποσχέσεις αφήνει για τη συνέχεια.
Αυτό που θα πρέπει να…”βελτιώσουμε” είναι το παιχνίδι της σκοπιμότητας. Όπως και στον αγώνα με το Νεοχώρι μέσα στο γήπεδο μας έτσι και χθες, αυτοσκοπός μας είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο. Και μέσα απ΄το ποδόσφαιρο πιστεύουμε στο αποτέλεσμα..
Το στενάχωρο είναι πως η κατα γενική ομολογία πάρα πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται φέτος απο την Ε.Π.Σ. Έβρου φαίνεται πως δεν βρίσκει σύμμαχο την διαιτησία. Ίσα που εκτίθεται σε αυτήν. Έχουμε δει ήδη αρκετές ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας.
Παρόλα αυτά εμείς δεν θα είμαστε ακόμα μια ανακοίνωση.
Δεν κάνουμε ανακοίνωση.
Αυτό το κείμενο δεν είναι ανακοίνωση!
Είναι ενημέρωση των φιλάθλων μας…