LIVE λεπτό προς λεπτό η 6η αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους σαββατιάτικους αγώνες της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα δυο παιχνίδια του σαββατιάτικου προγράμματος της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Ο Έβρος Σουφλίου μετά το διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής μέσα στην έδρα της ΑΕΚ Έβρου φιλοξενεί τον Ορφέα Σοφικού του προπονητικού δίδυμου Τζιαμπαζάκη – Τουφάκη προέρχόμενος από την σημαντική εντός έδρας νίκη απέναντι στην ΑΕ Διδυμοτείχου. Στο άλλο σημερινό παιχνίδι η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου μετά τον εντός έδρας αποκλεισμό της στο κύπελλο από τη Θράκη Φερών στρέφει τα πάντα για το πρωτάθλημα θα φιλοξενήσει τον Άρδα Καστανεών του Βασίλη Τακάκη που μεσοβδόμαδα για το κύπελλο επικράτησε εντός έδρας του Ακρίτα Νέας Βύσσας.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με δυο παιχνίδια την Κυριακή (Θράκη Φερών – Ορέστης Ορεστιάδας, ΑΕ Διδυμοτείχου – ΑΟ Νεοχωρίου) και ολοκληρώνεται την Δευτέρα με το (Ποντιακός – Ιπποκράτης). Ρεπό έχει η ΑΕΚ Έβρου.

Προγραμματισμένη έναρξη και στις δυο σημερινές αναμετρήσεις στις 15:00. Πατήστε το κουμπί της ανανέωση ή F5 για να βλέπετε το διαμορφωθέν σκορ στα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ – 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ώρα έναρξης 15:00)

Έβρος Σουφλίου – Ορφέας Σοφικού 3-0 (20′ πεν.  Γιαννόπουλος, 35′ Παγωνίδης, 77′ Δ. Τσομπανούδης “Τσιρίλο”) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ένωση Άνθειας Αρίστεινου – Άρδας Καστανεών 2-1 (81′ Καπανίκας, 93′ Κωνσταντάκης – 55′ Ντινούδης) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ