ΕΠΣ Έβρου: Συνέταξαν φύλλο αγώνα υπό το φως των… κινητών αφού πρώτα έμειναν χωρίς αποδυτήρια!!!

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στην αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΟ Θράκης Άλεξ και τη Νίκη Απαλού για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου, που διεξήχθη το απόγευμα βρίσκοντας νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα με σκορ 2-1.

Καταρχήν, τα αποδυτήρια των διαιτητών στο γήπεδο Α. Κεραμάρης που ανήκει στον Δήμο Αλεξανδρούπολης ήταν κλειδωμένα και δεν ήρθε ποτέ άνθρωπος για να τα ανοίξει. Οι άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας προσπάθησαν να καλύψουν το κενό παραχωρώντας τα δικά τους γραφεία για να αλλάξουν οι διαιτητές. Ωστόσο μέχρι να ολοκληρωθεί το παιχνίδι βράδιασε, αλλά ρεύμα δεν υπήρχε στο γήπεδο αφού οι σχετικοί διακόπτες βρίσκονταν στα αποδυτήρια των διαιτητών που ήταν κλειδωμένα. Αποτέλεσμα; Να συνταχθεί το φύλλο αγώνος υπό το φως των… κινητών τηλεφώνων.

Ο διαιτητής Σαμουρκασίδης ανέφερε: «Κατά την άφιξή μας στο γήπεδο “Α Κεραμάρης” ,τα αποδυτήρια των διαιτητών ήταν κλειδωμένα και οι υπεύθυνοι της ομάδας ΑΟ Θράκης μας υπέδειξαν το γραφείο της ομάδας για να χρησιμοποιήσουμε για την σύνταξη του φύλλου αγώνος και για να αλλάξουμε .Στο ημίχρονο ενημερώθηκα από τους υπεύθυνους της γηπεδούχου ομάδας ότι έχει πέσει η ασφάλεια του ρεύματος και ότι ο πίνακας βρίσκεται στα κλειδωμένα αποδυτήρια των διαιτητών. Ως εκ τούτου η σύνταξη του παρόντος φύλλου αγώνος έγινε με χρήση φωτός από τα κινητά τηλέφωνα».

Η διοίκηση του ΑΟ Θράκης Άλεξ κάλεσε την αστυνομία ώστε να γραφτεί στο βιβλίο συμβάντων το περιστατικό και σε προσεχές διοικητικό συμβούλιο και αφού συμβουλευτούν τον δικηγόρο τους, θα εξετάσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Ευθέως πάντως κατηγορούν τον Δήμο Αλεξανδρούπολης με ανάρτησή τους στο facebook. Σε αυτήν γράφουν: «Δεν ξέρουμε ποιός πραγματικά φταίει … εκείνο που ξέρουμε είναι οτι οι διαιτητές δεν είχαν αποδυτήρια για να αλλάξουν και φως για να συντάξουν το φύλλο αγώνος …. θεωρούμε αυτονόητο οτι θα δώσουν εξηγήσεις οι υπεύθυνοι στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου και στο Σύνδεσμο Διαιτητών ….Δήμος Αλεξανδρούπολης 2018».

 width=