Δηλώσεις Γαβριηλίδη για την Εθνική Ομάδα αλλά και για την σοβαρή πιθανότητα μπαράζ Αρη-ΠΑΟΚ

 

Για την Εθνική Ομάδα αλλά και την πιθανή ισοβαθμία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, για τον 4ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, μίλησε ο κομοτηναίος πρόεδρος της επιτροπής του θεσμού, Μάνος Γαβριηλίδης στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena.

Άρης και ΠΑΟΚ είναι ισόβαθμοι αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση του Δ’ Ομίλου του Κυπέλλου, έχοντας φέρει ισοπαλία μεταξύ τους και νίκες με 2-1 επί Αήττητου Σπάτων και Εργοτέλη. Αν φέρουν ξανά τα ίδια αποτελέσματα στην 3η αγωνιστική, τότε δεν θα μπορεί στην ισοβαθμία να ξεχωρίσει ποιος είναι πιο πάνω από τον άλλον.

«Υπάρχουν επτά περιπτώσεις ισοβαθμιών, αν ξεπεραστούν όλες αυτές, τότε θα προβούμε σε μπαράζ. Εμείς για να διαφυλάξουμε κάτι τέτοιο, θα βάλουμε τις δυο ομάδες να αγωνιστούν ίδια ώρα και ίδια μέρα. Χθες είχαμε μια σύσκεψη για αυτό το θέμα, πάρθηκε η απόφαση να αγωνιστούν ίδια μέρα, Άρης και ΠΑΟΚ. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αν φέρουν το ίδιο σκορ οι δυο ομάδες πάντως, όσο κι αν το έχουμε ψάξει θα πρέπει να γίνει μπαράζ», διευκρίνισε ο Μάνος Γαβριηλίδης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης πρόσθεσε: «Για να καλύψουμε την υποχρέωση που είχαμε στην τηλεόραση, ήταν καλά μέχρι τώρα, δεν είχαν προκύψει τέτοια θέματα αλλά τώρα αναγκαστικά πρέπει τα δυο παιχνίδια να γίνουν ίδια μέρα και ίδια ώρα, για να διαφυλαχθούν κάποια πράγματα. Στο κάτω-κάτω είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου αυτή. Αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε σαν επιτροπή, ήταν να έρθουμε σε συνεννόηση με το κανάλι, να μεταδοθούν όλα τα ματς την ίδια ώρα από αυτόν τον όμιλο, τίποτα περισσότερο».

Σε ερώτηση για την εθνική μας ομάδας ποδοσφαίρου και την εμφάνιση της κόντρα στην Φινλανδία, απάντησε: «Ήμουν στον αγώνα, μου άρεσε, είδα διαφορετικό κλίμα, πιστεύω στον νέο προπονητή της εθνικής και πιστεύω θα καταφέρει πράγματα που δεν κατάφερε ο προηγούμενος. Είδα διαφορετικό κλίμα στη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο, δεν ήταν όπως άλλες φορές. Αν όχι όλα, τότε τα περισσότερα παιδιά, αγαπάν την εθνική, έχουν φιλότιμο».