Volley League: Οι πρόεδροι που ακολούθησαν με το λεωφορείο την αποστολή της ΑΕ Κομοτηνής στην Αθήνα

Η ΑΕ Κομοτηνής ταξίδεψε με λεωφορείο στην Αθήνα, καθώς η αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για μια τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ που δεν έγινε ποτέ αλλά περιορίστηκε μόνο στο διαδίκτυο, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στο να βρεθούν αεροπορικά εισιτήρια σε λογικές τιμές.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή είχε στην Αθήνα και τον μαραθώνιο με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές μετακινήσεις και πληρότητα στις πτήσεις από και προς την πρωτεύουσα αλλά και στα ξενοδοχεία. Ετσι ενώ αρχικά η πρόθεση ήταν η ομάδα να ταξιδέψει αεροπορικώς την Παρασκευή και να επιστρέψει στην Θράκη αργά το βράδυ του Σαββάτου ή το πολύ το πρωί της Κυριακής, όλα ανετράπησαν από την αλλαγή της ημερομηνίας και επιλέχθηκε η λύση του λεωφορείο.

Προς έκπληξη πάντως των περισσοτέρων παικτών, με αυτό ταξίδεψε στην Αθήνα και ο πρόεδρος του ΤΑΑ της ΑΕ Κομοτηνής Τάσος Πετρίδης όπως και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕ Κομοτηνής Γιώργος Παπαδόπουλος, σε αντίθεση με την συνήθη πρακτική που θέλει τους παράγοντες σε τέτοιες περιπτώσεις να πηγαίνουν στον προορισμό τους με την άνεση του αεροπλάνου. Μάλιστα ο Πετρίδης με τον Παπαδόπουλο καθόντουσαν στις πρώτες θέσεις, με τον Ηλία Κρεούζη ακριβώς από πίσω και του υπόλοιπους απλωμένους στο ναυλωμένο από τα ΚΤΕΛ Ροδόπης λεωφορείο.

Μπορεί το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη να μην ήταν το επιθυμητό, ωστόσο το γεγονός ότι τα ανώτερα στελέχη της διοίκησης ταξίδεψαν μαζί με το λεωφορείο της ομάδας ήταν μια ακόμα ενέργεια που έδειξε το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην φιλότιμη προσπάθεια των κιτρινόμαυρων στα σαλόνια της ΑΕ Κομοτηνής. Πάντως στο προσεχές κρίσιμο παιχνίδι με την Κηφισιά η ΑΕ Κομοτηνής θα ταξιδέψει με το αεροπλάνο, όχι όμως αυθημερόν όπως είχε συμβεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά από την παραμονή του μεγάλου αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης.