Β’ Εθνική: Σέντρα στο πρωτάθλημα χάντμπολ ανδρών με μια μόλις συμμετοχή από την Θράκη!

 

Ξεκινά με μόλις μια ομάδα από την Θράκη τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης το πρωτάθλημα χάντμπολ Ανδρών της Β’ Εθνικής που χρόνο με τον χρόνο φθίνει ολοένα και περισσότερο.

Πέρυσι δεν αγωνίστηκαν σε αυτό η ιστορική Ασπίδα Ξάνθης και το Δημοκρίτειο Κομοτηνής κάτι που δυστυχώς θα συμβεί και φέτος, έτσι μόνη ομάδα από την Θράκη που θα αγωνίζεται σε εθνικά πρωταθλήματα θα είναι οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης.

Η ομάδα του Έβρου με προπονητή τον Ηλία Παπαχρήστου θα αγωνιστεί στον 5ο Όμιλο έχοντας αντιπάλους δυο ομάδες από την Θεσσαλονίκη κάτι που πέρυσι δεν συνέβη και ήταν ο βασικός λόγος αποχώρησης της Ασπίδας Ξάνθης από την Β’ Εθνική.  Έτσι οι 7 αντίπαλοι των Κυκλώπων θα είναι ο Απόλλων Σταυρούπολης του Άγγελου Χαραλαμπάκη, ο Μακεδών Θεσσαλονίκης, δυο ομάδες από το Κιλκίς, οι Πόντιοι Κιλκλις και ο Αλέξανδρος Αξιούπολης που και αυτός πέρυσι υποβιβάστηκε μαζί με τους Εβρίτες, δυο από την Δράμα η Προσοτσάνη και η Γ.Ε. Δράμας και ο Πανσερραϊκός.

Το φετινό πρωτάθλημα θα γίνει σε 6 ομίλους (2ος, 3ος, 4ος, 5ος και δυο ομίλους ο 1ος) από τους οποίους οι δυο θα έχουν … δυο ομάδες από τα Χανιά και τρεις ομάδες από την Μυτιλήνη που θα αγωνιστούν μεταξυ τους.