Η πρώτη συνέντευξη Καραολάνη μετά την πτώχευση του Πανθρακικού ήταν για Παντελίδη, Ντιγκινί και Άρη

 

Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού, Αναστάσιος Καραολάνης, έσπασε την σιωπή του και για πρώτη φορά μίλησε δημόσια μετά την πικρή στιγμή της διάλυσης της ΠΑΕ. Ωστόσο σε αυτήν την σπάνια συνέντευξή του δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στην πτώχευση την ομάδα της Κομοτηνής.

Το πιο πιθανό είναι να μην ρωτήθηκε άλλωστε, αφού φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο του Άρη Υellow Radio και σε μια από τις ούτως ή άλλως σπάνιες συνεντεύξεις του, όπου μίλησε για τη συνεργασία που είχε με τον Σάββα Παντελίδη και εξέφρασε την άποψή του για την έλευσή του στον Άρη.

Για το πως είναι ο Σάββας Παντελίδης σαν συνεργάτης, ο Τάσος Καραολάνης απάντησε: «Συνεργαστήκαμε στον Πανθρακικό και είναι εργατικός είναι φιλότιμος. Ήμασταν απόλυτα ευχαριστημένοι μαζί του. Νομίζω ότι ήταν σωστή η επιλογή του Άρη να πάρει τον Σάββα στην ομάδα. Όπου και να πήγε το έδειξε αυτό. Ο Σάββας ξέρει να ισορροπεί τα πράγματα στην ομάδα».

Για τα αδύνατα σημεία του, σχολίασε: «Καλύπτει όλα τα αδύνατα σημεία του. Από αυτά που είδα έχει εξελιχθεί πολύ από τότε που ήταν στη δική μας ομάδα». Ερωτηθείς αν είναι αυτή η ευκαιρία του να δείξει ότι είναι για μεγάλα πράγματα, απάντησε: «Νομίζω ότι ο Σάββας Παντελίδης θα πετύχει  στη θέση που αναλαμβάνει στον Άρη».

Ο Τάσος Καραολάνης ρωτήθηκε και για τον Νικολά Ντιγκινί και είπε: «Ο Ντιγκινί είναι άριστος παίκτης. Η επιλογή του Άρη είναι εξαιρετική». Τέλος, σε ερώτημα για την ομάδα του Άρη, ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού ανέφερε: «Η πορεία του Άρη είναι απόλυτα επιτυχημένη. Η ομάδα έχει όλες τις πιθανότητες να βγει στην Ευρώπη. Δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στον Σάββα Παντελίδη».