Έτοιμος μετά από 22 χρόνια στην Ξάνθη για το επόμενη βήμα σε μεγαλύτερη ομάδα δηλώνει ο Γιάννης Παπαδημητρίου

 

«Είμαι ξεκάθαρος και στον ιδιοκτήτη και στην ομάδα μου ότι θέλω κάποια στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, σε μια ομάδα μεγαλύτερη από την Ξάνθη. Αυτό είναι ξεκάθαρο».

Με τα απόλυτα αυτά λόγια, σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24, ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης έκανε για πρώτη φορά δημόσια γνωστό ότι δεν σκοπεύει να μείνει μια ζωή στην ομάδα της Θράκης αλλά επιθυμεί κάποια στιγμή να κάνει το βήμα για έναν μεγαλύτερο σύλλογο, χωρίς να διευκρινίζει αν αυτός θα είναι στην Ελλάδα ή ενδεχομένως και στο εξωτερικό.

Η δήλωση έρχεται σε μια περίοδο που έχουν πυκνώσει οι φήμες ότι υπάρχει εδώ και καιρό ανοιχτή πρόσκληση από τον ΠΑΟΚ για να μεταφερθεί στον δικέφαλο του Βορρά, με εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου τον οποίο εμπιστεύεται πλέον ο Ιβάν Σαββίδης με τυφλά μάτια. Άλλωστε ο Παπαδημητρίου επιβεβαίωσε ότι ήταν εκείνος που έφερε τον Λουτσέσκου στην Ελλάδα, όπως άλλωστε και τον Ράσταβατς.

Ωστόσο διευκρινίζει ότι δεν βιάζεται για αυτό το βήμα. «Όποιος φοβάται κάθεται σπίτι του. Είμαι πολύ τυχερός γιατί ξεκίνησα να κάνω αυτή την δουλειά σε ένα γνώριμο περιβάλλον το οποίο απορρόφησε τα λάθη μου. Ωστόσο είμαι ξεκάθαρος και στον ιδιοκτήτη και στην ομάδα μου ότι θέλω κάποια στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, σε μια ομάδα μεγαλύτερη από την Ξάνθη. Αυτό είναι ξεκάθαρο», λέει ο Παπαδημητρίου.

Προσθέτει ωστόσο: «Δεν έχω την πίεση ότι αυτό πρέπει να γίνει μια συγκεκριμένη περίοδο γιατί πρέπει να γίνει σωστά. Αλλά είμαι ξεκάθαρος στο ότι κάνω μια καινούρια καριέρα στην οποία έχω φιλοδοξίες. Δεν με φοβίζει γιατί πιστεύω πολύ στην δουλειά μου. Κανένας δεν εγγυάται την επιτυχία αλλά αν δεν το δοκιμάσεις δεν θα το μάθεις ποτέ. Είμαι από την φύση μου φιλόδοξος και θέλω ό,τι κάνω να το κάνω καλά και θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό το βήμα, με τις σωστές συνθήκες».