Volley League: Με Αλεξανδρόπουλο ως δηλωμένο προπονητή στον πάγκο η ΑΕ Κομοτηνής στην Κυψέλη

 

Ο μέχρι πρότινος παίκτης της ΓΕΑ Κώστας Αλεξανδρόπουλος, που έχει λάβει πτυχίο ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα την πετοσφαίριση και διαθέτει την απαραίτητη προπονητική άδεια, ήταν εκείνος που δηλώθηκε στο φύλλο αγώνος της ΑΕ Κομοτηνής στον δευτεριάτικο αγώνα της Κυψέλης με τον Παναθηναϊκό.

Ως γνωστόν ο Ηλίας Κρεούζης δεν μπορεί να δηλώνεται επισήμως, καθώς δεν διαθέτει την άδεια για τους λόγους που ο ίδιος εξήγησε την περασμένη εβδομάδα στην συνέντευξη που παραχώρησε στο «Φως». Για να ξεπεραστεί το πρόβλημα, η ΑΕ Κομοτηνής είχε συμφωνήσει με τον Δημήτρη Τσουλκανάκη που είχε ανακοινωθεί μάλιστα ότι ανέλαβε ως βοηθός του, αλλά όπως έγινε γνωστό από το ίδιο δημοσίευμα, «κάποιος… καλοθελητής το κάρφωσε στην αστυνομία όπου εργάζεται και αναγκάσθηκε να αποχωρήσει».

Έτσι μετά τον Τσουλκανάκη στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και την απουσία οποιουδήποτε προπονητή στον δεύτερο με τον Ολυμπιακό (επιτρέπεται σε τέσσερις συνολικά αγώνες κάτι τέτοιο), την περασμένη εβδομάδα στην μεγάλη νίκη επί της αθηναϊκής ΑΕΚ δηλώθηκε ο Δημήτρης Κιοσές. Ωστόσο ο Κιοσες δεν μπορεί να ακολουθεί τις αποστολές και έτσι οι άνθρωποι της ΑΕ Κομοτηνής αναζήτησαν μια επιπλέον λύση, την οποία βρήκαν στο πρόσωπο του Κώστα Αλεξανδρόπουλου.

Ο νεαρός έκανε επίσημα το ντεμπούτο του την περασμένη Δευτέρα, στην ήττα από τον Παναθηναϊκό. Πάντως ακόμα και οι αντίπαλοι, παίκτες αλλά και ο προπονητής Σπύρος Ανδρεόπουλος, αναγνώρισαν αυτό το παράδοξο που υπάρχει και δεν παρέλειψαν να αναφέρουν πολύ καλά λόγια για την δουλειά που γίνεται από τον Κρεούζη και τους συνεργάτες του στην ομάδα της Ροδόπης, αγκαλιάζοντας ταυτόχρονα τον Αλεξανδρόπουλο ως επίσημα δηλωμένο προπονητή της ΑΕ Κομοτηνής.

Ο Κώστας Αλεξανδρούπολος ειναι γεννημένος στις 24/07/1994 και αναδείχθηκε ως παίκτης από τις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Με ύψος που αγγίζει τα δύο μέτρα, αγωνιζόταν ως ακραιος αλλά και κεντρικός και μάλιστα αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στους εφήβους πριν έξι χρόνια με την ομάδα του Εθνικού, έχοντας ως συμπαίκτες τους Ανέστη Δαλακούρα και Γιάννη Καβαρατζή που προπονεί τώρα στην ΑΕ Κομοτηνής αλλά και τους Ραφαήλ Κουμεντάκη, Σταύρο Κασαμπαλή, Γρηγόρη Κοντοστάθη, Δημήτρη Χατζόπουλο, Χρήστο Χριστοηλία – ενώ προπονητής σε εκείνη την ομάδα ήταν ο καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Θανάσης Κασαμπαλής.

Με την προσθήκη του Κώστα Αλεξανδρούπολου στην ομάδα, οι άνθρωποι της ΑΕ Κομοτηνής θωρακίζουν τον σύλλογο από ενδεχόμενες ποινές που κάποιοι θα ίσως επιδίωκαν σε βάρος της με αφορμή το θέμα του προπονητή, αφού πλέον υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές για να προσπεραστεί το γραφειοκρατικό ζήτημα που υπάρχει με την έλλειψη αναγνωρισμένου πτυχίου από τον Ηλία Κρεούζη. Στην φωτογραφία επάνω μαζί, έχοντας επιλέξει και τα ίδια ρούχα, Ηλίας Κρεούζης και Κώστας Αλεξανδρόπουλος και κάτω η ιστορική στιγμή που ο δεύτερος καλείται από τον εβρίτη διαιτητή Μιχάλη Κουτσούλα να υπογράψει στο φύλλο αγώνα ως προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής….

 width=