Super League: Με «συνταγή» Πανθρακικού αναλαμβάνει Παντελίδης… εις διπλούν στον Άρη

 

Με «συνταγή» Πανθρακικού και Ηρακλή θα παραταχθει ο νέος Άρης καθώς μετά την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας για τον Σάββα Παντελίδη ως τον νέο προπονητή, άλλος ένας «Πάνθρακας» με το ίδιο επίθετο θα προστεθεί στο τεχνικό επιτελείο.

Ο λόγος για τον Σάκη Παντελίδη ο οποίος ήταν γυμναστής στην ομάδα της Κομοτηνής  σε θητείες θητείας  το 2010 αλλά και τη περίοδο από το 2014 μέχρι το καλοκαίρι συνεργαζόμενος με τον Μάνουελ Ρόκα, τον Δημήτρη Ελευθερόπουλου και τον Γιάννη Χατζηνικολάου, αλλα και με τον Σάββα Παντελίδη.

Ο Σάκης Παντελίδης είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί ως γυμναστής σε επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες στην Superleague, στην Football League και στη Γ΄ Εθνική. Οι ομάδες που έχει εργαστεί είναι: Εθνικός Κατερίνης, Πιερικός, Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός, Πλατανιάς, Καλλονή, Ηρακλής, Άρης και Πανθρακικός.

Τη σεζόν 2016-2017 ήταν ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης (γυμναστής) στο πλευρό του Σάββα Παντελίδη στην ομάδα του Ηρακλή, συμβάλλοντας στην εντυπωσιακή πορεία του Ηρακλή στο Β΄ γύρο του πρωταθλήματος και στη αγωνιστική σωτηρία του. Η σεζόν 2017-2018 τον βρίσκει στην ομάδα της Λαμίας στο πλευρό του Μπάμπη Τεννέ, ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης (γυμναστής). Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων ως εισηγητής και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε εφημερίδες σχετικά με τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών.

Η ανακοίνωση του Άρη αναφέρει:
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας είναι ο Σάββας Παντελίδης. Η συμφωνία με το νέο προπονητή, ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ σε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης και έκανε και την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, είναι για 1,5 χρόνο.
Συνεργάτες του Σάββα Παντελίδη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας είναι οι Άκης Βάβαλης (βοηθός προπονητή), Σάκης Παντελίδης (γυμναστής) και Πέτρος Σομπότοβιτς (αναλυτής), ενώ στο τεχνικό επιτελείο παραμένουν οι Τόλης Τερζής (βοηθός προπονητή) και Αντώνης Λυκούρης (προπονητής τερματοφυλάκων).