Σε τουρνουά στα Κατεχόμενα της Κύπρου εμφανίζεται ως συμμετέχουσα η Ξάνθη μαζί με Αρη και ΠΑΟΚ!!!

 

Σε τουρνουά ακαδημιών στην Κερύνεια με τη συμμετοχή και Ελληνικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένης και της Κάνθης, φαίνεται να κάνει αναφορά η ιστοσελίδα  africanfootballtournament.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που αναπαράγεται από τον κυπριακό Τύπο και προκαλεί σάλο στη Μεγαλόνησο, το τουρνουά έχει οριστεί να διοργανωθεί από τις 10 Δεκεμβρίου και θα λάβουν μέρος ομάδες από Γκάνα, Καμερούν, Νιγηρία, Ακτή Ελεφαντοστού. Από Ελληνικής πλευράς γίνεται αναφορά στον ΠΑΟΚ, τον Άρη και την ομάδα της Ξάνθης.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στα κατεχόμενα οι ομάδες θα φτάσουν μέσω Κωνσταντινούπολης στο παράνομο αεροδρόμιο της Λευκωσίας. Δείτε το δημοσίευμα από τον Alpha Κύπρου με ένα κλικ ΕΔΩ

Σε άλλο δημοσίευμα πάντως, από τον Φιλελεύθερο, δεν αναφέρεται συμμετοχή ομάδων από την Ελλάδα αλλά αναγράφεται ότι το τουρνουά θα παρακολουθήσουν οι Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος (γενικός διευθυντής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ), σκάουτερ του Άρη (γράφουν ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης θα στείλει «κατάσκοπους») και ο Γιάννης Παπαδημητρίου (γενικός διευθυντής της Ξάνθης), οι οποίοι μάλιστα θα πρέπει να ακολουθήσουν και τα σχετικά… πρωτόκολλα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, οι ομάδες και οι παράγοντες που θα βρεθούν στην Κερύνεια, θα πρέπει ταξιδέψυν από την Κωνσταντινούπολη στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου και από εκεί θα μεταφέρονται στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά. Η συγκεκριμένη διαδικασία γίνεται, όπως τονίζεται, για σκοπούς ελέγχου αυτών που θα συμμετάσχουν. Δείτε το δημοσίευμα του Φιλελεύθερου με ένα κλικ ΕΔΩ.