Γ’ Εθνική: Στον πάγκο του Πανηλειακού ο Άγγελος Διγκόζης

 

Σε συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό Άγγελο Διγκόζη, προχώρησε η διοίκηση του συλλόγου του Πανηλειακού.

Ο 44χρονος κοουτς έχει εργαστεί σε Πανθρακικό ως βοηθός του Παντελίδη, Τηλυκράτη, Παναχαική, Τύρναβο, Τρίκαλα, Αιγινιακό, Κέρκυρα, Καβάλα και Δόξα Δράμας, ενώ αγωνίστηκε την σεζόν 2007-08 στην Ξάνθη έχοντας 23 συμμετοχές και 4 τερματα.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Πύργου:«Ο Άγγελος Διγκόζης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Πανηλειακού για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μας σε αυτή την δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος.

Ο παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν τόσο στην αμυντική όσο και στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκε σε 435 επίσημους αγώνες όλων των κατηγοριών σημειώνοντας 42 γκολ. Κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς υπήρξε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στην Α’ Εθνική με 8 διαφορετικές ομάδες (Βέροια, Καβάλα, ΟΦΗ, Άρης, Ιωνικός, Λάρισα, Ξάνθη και Πανσερραϊκός).
Από την περίοδο 2011-12 εργάζεται ως προπονητής και είναι ένας από τους πιο ανερχόμενους Έλληνες τεχνικούς κάτοχος του UEFA A ενώ έχει προπονήσει τον Τηλυκράτη,την Παναχαική,τον Τύρναβο,τα Τρίκαλα,τον Αιγινιακό,την Κέρκυρα,την Καβάλα και την Δόξα Δράμας.

Τον τελευταίο καιρό δεχόταν προτάσεις από διάφορες ομάδες ακόμα και από το εξωτερικό αλλά η προσέγγιση και το πλάνο που του παρουσίασε η διοίκηση την ομάδας μας τον κέρδισε. Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα!»