Volley League: Ενός λεπτού σιγή με το πρώτο σερβίς στο Παναθηναϊκός – ΑΕ Κομοτηνής

 

Με την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕ Κομοτηνής, αμέσως μόλις έγινε το πρώτο σερβίς από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ο διαιτητής σφύριξε για να διακόψει την φάση και να ζητήσει να σηκωθούν όλοι όρθιοι και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Ήταν η στιγμή που η οικογένεια του Παναθηναϊκού αλλά και γενικά του αθλητισμού τίμησε την προσωπικότητα του Ανδρέα Μπόμη, ενός από τους πρυτάνεις της αθλητικής δημοσιογραφίας, ο οποίος έφυγε το βράδυ της Παρασκευής από τη ζωή και κηδεύθηκε δυο ώρες νωρίτερα.

Ο Ανδρέας Μπόμης υπήρξε πρωτεργάτης του αθλητικού ρεπορτάζ, για πολλά χρόνια διευθυντής σε αθλητικά και όχι μόνο τμήματα των κορυφαίων εφημερίδων της χώρας. Πνευματικό του τέκνο θεωρείται το ένθετο «Εθνοσπόρ» της εφημερίδας «Έθνος», αλλά και η εφημερίδα «Πράσινη» στην οποία εκδότης ήταν ο γιος του Παναγιώτης.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Μπόμης τυγχάνει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Όλο το κλειστό της Κυψέλης στάθηκε όρθιο για να αποτίσει φόρο τιμής σε έναν πρύτανη του αθλητικού ρεπορτάζ και να τον αποχαιρετίσει με το θερμό του χειροκρότημα.