Super League: Επίσημα τέλος ο Σάββας Παντελίδης από τον Αστέρα Τρίπολης, ανακοινώνεται άμεσα από τον Άρη

 

Το 0-0 στη Λαμία αποτέλεσε το “κύκνειο άσμα” του Σάββα Παντελίδη στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, η οποία βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση προπονητή.

Ο Σάββας Παντελίδης υπέβαλε την παραίτησή του, αυτή έγινε δεκτή και όλα δείχνουν ότι αφενός ο ίδιος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, αφετέρου ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα αναζητήσει νέο προπονητή με το όνομα του Γιώργου Παράσχου να είναι ψηλά στην ατζέντα, όπως έχει γράψει το ThrakiSportS.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης έχει ως εξής:
Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο προπονητής Σάββας Παντελίδης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδος και αυτή έγινε αποδεκτή.
Ευχαριστούμε τον κ. Παντελίδη για την προσφορά του στην ομάδα μας και τού ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του”.

Η ΔΗΛΩΣΗ

Σάββας Παντελίδης: “Περάσαμε έναν χρόνο μαζί με καλές και κακές στιγμές. Απλώς νομίζω ότι έφτασε η ώρα για το καλό και των δύο πλευρών να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, κυρίους Καϋμενάκη και Μπάκο, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και όλη την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ για τη συνεργασία και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την αγάπη που μού προσέφερε. Εύχομαι ο ΑΣΤΕΡΑΣ να εκπληρώσει τους αγωνιστικούς του στόχους. Εις το επανιδείν”.
Πλέον αναμένεται απλά η τυπική επισημοποίηση της έναρξης της συνεργασίας Άρη – Παντελίδη με την ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων».