ΕΠΣ Έβρου: Σημαντική νίκη για τον Ορφέα Σοφικού επί της ανανεωμένης ΑΕ Διδυμοτείχου

 

Μια πολύ σημαντική νίκη την δεύτερη εντός έδρας πήρε ο Ορφέας Σοφικού επί της νεανικής ΑΕ Διδυμοτείχου με 2-1 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Στο πρώτο ημίχρονο όπως αναφέρει το radioevros από όπου και η φώτο, το παιχνίδι ήταν κακό χωρίς μεγάλες φάσεις σε αντίθεση το δεύτερο ημίχρονο όπου επιτευχθηκαν τα τρία τέρματα του μάτς.

Στο 49΄σουτ του Νεστορούδη από μακρινή θέση πέρασε μόλις άουτ, με την ΑΕΔ να απειλεί δις στο 53′ με σουτ του Τσακλιώτη από διαγώνια θέση που μπλοκαρε με διπλή προσπάθεια ο Συριτούδης και στο επόμενο λεπτό στο 54΄ με τον Μίνη να μπαίνει ωραία από αριστερά μέσα στην μεγάλη περιοχή και απέναντι από τον Συριτούδη αλλά το σουτ που επιχειρησε δεν είναι καλό με τον έμπειρο τερματοφύλακα του Ορφέα να μπλοκάρει.

Στο 63′από κόρνερ του Σταματόπουλου ο Ζαχαρνούδης που μπήκε ως αλλαγή με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 68’σε φάση διαρκείας ο Ορφέας απείλησε αρχικά με το σουτ του Νεστορούδη που έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Καζαλας, η μπάλα επέστρεψε και πάλι στον Νεστορούδη που αυτή την φορά κάνει σέντρα για τον Δοϊτσίδη που από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 77′ ο Δοϊτσίδης άνοιξε ωραία για τον Μπαλάκη και αυτός από αριστερά κάνει την σέντρα-μισό γκολ για τον Σταματόπουλο που σκοράρει κανοντας το 2-0.

Στο 90+2′ ο Ορφέας έφτασε κοντά στο 3-0 με τον Μπαλάκη να δίνει νεα ασίστ στον Κασκανέτα αλλά ο επιθετικός του Ορφέα δεν βρίσκει καλά την μπάλα που γκρελάρει στο χόρτο λίγο πριν πιάσει το σουτ χάνοντας “σίγουρο” γκολ. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 93′ ο Παπούδης με ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και με ωραίο σουτ νίκησε τον πρώην συμπαίκτη του τον Συριτούδη.

Κανένα πρόβλημα για τον διαιτητη Στρατούδη και του βοηθούς του Βασιλόπουλο και Κωνσταντάκη.

ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ (Παναγιώτης Τσιαμπαζάκης, Γιώργος Τουφάκης) : Συριτούδης, Χατζηλούδης, Νεστορούδης, Κολώνιας Χατζης, Μπάτζιος, Σταματόπουλος, Κιτσικούδης (45′ Ζαχαρνούδης), Δοϊτσίδης (87′ Ιωαννίδης) Τερτσούδης (85΄Κασκανέτας), Καρασμανάκης, Μπαλάκης.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Χρήστος Μαυράκης): Δουλούδης, Κουρτελέρης, Παπούδης, Δάφνης, Χιώτης, Παυλίδης (78 Σιναπίδης Π.), Καζάλας, Σιναπίδης Κ. (65΄Μαργαριτούδης), Μίνης Δ., Μίνης Π., Τσακλιώτης.