Γ’ Εθνική: Το Άβατο τις ευκαιρίες, ο Νέστος τα γκολ και… «κοκορομαχία» Μαραντά- Κετσιεμενίδη

Σημαντική νίκη επί του Άρη Αβάτου πέτυχε ο Νέστος Χρυσούπολης και εκμεταλλευόμενος το στραβοπάτημα του Ορφέα, βρίσκεται από το απόγευμα μόνος πρώτος στη βαθμολογία του 1ου ομίλου, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύθηκε από ρκετές εντάσεις αλλά και επεισόδιο στο ημίχρονο μεταξύ των δυο προπονητών, Κετσιεμενίδη και Μαραντά, όπως επισημαίνει ο ανταποκριτής της Πρωινής Κυριάκος Καγιάς.

Μάλιστα, αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής του Άρη Αβάτου, ενώ ο πρώην προπονητής του και νυν της Χρυσούπολης Κυριάκος Κετσιεμενίδης πανηγύρισε έξαλλα με τους παίκτες του την επιτυχία. Θα έλεγε κανείς ότι οι φάσεις ήταν μοιρασμένες για τις δυο ομάδες, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν πιο ουσιαστικοί και πήραν τη νίκη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παράπονα έχουν και οι δυο ομάδες από τη διαιτησία.

Το ματς ξεκίνησε με γκολ στην πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα. Μόλις λίγο μετά τη συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα είχαμε το διαγώνιο σουτ του Καθάριου έξω από την περιοχή που κατέληξε στην γωνία του Αμουτζάκη. Εξι λεπτά μετά διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, όταν σε ατομική προσπάθεια του Γκουτσίδη και μαρκάρισμα από τον Κουτσούμπα, ο Δραγούσης σφυριξε πέναλτι προκαλώντας τα παράπονα των ανθρώπων του Αβάτου. Την εκτέλεση ανέλαβε δυο λεπτά αργότερα ο Αλ. Μελισσόπουλος που βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το 2-0.

Από εκεί και πέρα τα ηνία του αγώνα πήρε το Άβατο που δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν πέτυχε γκολ. Στο 28′ σε φάουλ του Σαρηγαννίδη και μπέρδεμα μέσα στην περιοχή του Νέστου, ο Μκρτσιαν έσωσε πάνω στη γραμμή. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49′ Σουτ του Σαρηγιαννίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Σουτ του ίδιου παίκτη οκτώ λεπτά μετά απέκρουσε ο Χαραλαμπίδης, που είπε όχι και τρία λεπτά μετά, στο 60′, σε σουτ από πολύ κοντά του Δόντσου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δραγούσης με βοηθούς τους Ζιγκερίδη και Χαραλαμπόπουλο, όλοι της ΕΠΣ Κιλκίς. Η φωτογραφία της αναμέτρησης είναι από τον Λάσκαρη Τσούτσια.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κ. Κετσιεμενίδης): Χαραλαμπίδης, Μαϊδανός, Αρετάς, Χούσινετς, Μκρτσιαν, Ευθυμιάδης (65′ Μελισσόπουλος Ν.), Νύκταρης (55′ Παπαδόπουλος), Τσαμπέγια Φ., Μελισσόπουλος Αλ., Γκουτσίδης (86′ Τζελέπης), Καθάριος (72′ Τσαμπέγια Γ.).
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Γ. Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας (75′ Γκέκας), Μπουνταγκίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης (25′ Ζήνωνος), Μίλλερ, Δόντσος, Σιχλοιμίρης (70′ Ζωσιμίδης), Κοτόπουλος, Σαρηγιαννίδης (75′ Μελισσόπουλος Μ.).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΒΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ THRAKISPORTS ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΣΤΟ FACEBOOK ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΑ ΛΑΣΚΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ LASKARIS TSOUTSAS PHOTOGRAPHY