Γ’ Εθνική: Χωρίς Θρακιώτικο ντέρμπι αλλά με σημαντικές αναμετρήσεις η 7η αγωνιστική (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα αγωνιστική με αρκετά ντέρμπι θα είναι η 7η, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης.

Ξεκινάμε βαθμολογικά από τον πρωτοπόρο Ορφέα Ξάνθης (13 βαθμοί) εδώ και τρεις αγωνιστικές παρά την ήττα από την Καβαλα. Οι Ξανθιώτες υποδέχονται τον φορμαρισμένο Κεραυνό Πέρνης (8 βαθμοί) και είναι το μεγάλο φαβορί της συνάντησης σύμφωνα και με τις στοιχηματικές αποδόσεις. Ο Ορφέας μετά το 2/2 στο γήπεδο του ΑΟΞ επί των Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Ασπίδα Ξάνθης θέλει να συνεχίσει τα πετυχημένα αποτελέσματα, ώστε με νίκη να παραμείνει ακόμα μια εβδομάδα στο «ρετιρέ» της βαθμολογιας. Προβλήματα αντιμετωπίζει ο Μπάμπης Χατζημεστής που δεν θα έχει στην αποστολή τους Λάζαρο Μαυρόπουλο και Χαλήλ Ιμπραμ Τανζου. Από την άλλη οι Καβαλιώτες που βρίσκονται στην 7η θέση με Άβατο και Σιδηρόκαστρο θέλουν μια ακόμη εκτός έδρας επιτυχία (1-1-1 ο εκτός έδρας απολογισμός τους), ενώ στον Κεραυνό του Γιάννη Μαλαματά, αγωνίζονται οι Θρακιώτες Λάσπατζης, Μπουλγούρας, Σουκρη Ογλου, Τζιβανόπουλος, Χαριτίδης, Τσανακτσογλου και ο Ασπιώτης

O Άρης Αβάτου (8 βαθμοί), μετρά τρια παιχνίδια χωρίς νίκη και στο τέταρτο στην Χρυσούπολη απέναντι στον δεύτερο Νέστο (12 βαθμοί) του π΄ρωην προπονητή του Κυριάκου Κετσιεμενίδη η αποστολή του δεν ειναι καθόλου εύκολη. Ωστόσο θέλει να επιστρεψει στις νίκες και να πάρει το δεύτερο εκτός έδρας διπλό του (1-1-1 εκτός εδρας). Ο Γιώργος Μαραντάς θα έχει στην διαθεσή του όλους τους παίκτες του και τον Μιχάλη Μελισσόπουλο, που θα αντιμετωπίσει τα δυο αδέρφια του Αλέξανδρο και Νίκο (συμπαίκτες του μέχρι τον περασμένο μήνα στον Άρη). Στον Νέστο του Κετσιεμενίδη ακόμα αγωνίζονται πλην των αφων Μελισσόπουλου οι Θρακιώτες Μκριτσιάν, Ευθυμιάδης, Γκουτσίδης, Αρετάς και Τσελέπης. Φαβορί της αναμέτρησης είναι ο Νέστος σύμφωνα με τις στοιχηματικές με τους γηπεδούχους να έχουν εντός 2 νικες και μια ισοπαλία με το Καλαμπάκι.

Ο νεανικός ΠΑΟΚ Κοσμιου (7 βαθμοί) υποδέχεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής την δυνατή και πρώτο φαβορί για την άνοδο Καβάλα (11 βαθμοι) που την προηγούμενη βδομαδα επικράτησε του πρωτοπόρου Ορφέα και μείωσε την διαφορά της από την κορυφή στο -2. Ο Σάββας Αϊβάζης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει ετοιμάσει την ομάδα του για να πετύχει χωρίς άγχος κάτι θετικό (εντός έδρας 2 νίκες και 1 ήττα). Τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος των Θρακιωτών, αφού οι στοιχηματικές δίνουν ακλόνητο φαβορι την ομάδα του Δερμιτζάκη που επιστρέφει σ’ ένα γνώριμο γήπεδο.

Ο ουραγός Εθνικός Αλεξανδρούπολης (3 βαθμοί) μαζί με την Ασπίδα Ξάνθης, μετά την πρώτη του νίκη επί του Κοσμίου, και την ήττα στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, φιλοξενεί με μοναδικό προπονητη τον Μιχάλη Φλώρο μετά τη φυγή Παπαράδη τον 6ο Αετό Ορφανού που έχει 9 βαθμούς και αναζητά την δεύτερη του εκτός εδρας νίκη στην Θράκη μετά την Κομοτηνή. Ο Μιχάλης Φλώρος αντιμετωπίζει την απουσία του νεαρού γκολκίπερ Αρβανίτη και θέλει στο ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής στην κατηγορία την δεύτερη νίκη τους νίκη στο Φώτης Κοσμάς, ώστε οι Εβρίτες να παραμείνουν ζωντανοί στην μάχη της παραμονής.

Τέλος στο ΔΑΚ Ξανθης ο «σάκος του μποξ» μέχρι τώρα Ασπίδα Ξάνθης, μετά την νίκη στην πρεμιέρα μετρά μόνο ήττες με τάρματα 2-19 και θέλει βαθμό ή βαθμούς, απέναντι στον 7ο Εθνικό Σιδηροκάστρου που προερχεται από νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρουπολης με καλή εμφάνιση και θέλει την πρώτη του και εκτός εδρας. Ο Χρήστος Σαμαράς έχει αρκετες απουσίες ωστόσο θέλει το πρώτο τέρμα αλλά και τους πρώτους βαθμούς εντος έδρας.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στον Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής και οι διαιτητές που έχουν οριστεί (όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00 και όπως συμβαίνει έξι χρόνια τώρα θα έχετε απευθείας ενημέρωση από το ThrakiSportS):

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ- 1ος ΟΜΙΛΟΣ (6η αγωνιστική, Κυριακή 4/11, Ώρα 15:00)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αετός Ορφανού

Τσοπουλίδης (Ξάνθης), Δημητριάδης, Καραγιάννης (Θράκης)

Νέστος Χρυσούπολης – Άρης Αβάτου

Δραγούσης, Ζιγκερίδης, Χαραλαμπόπουλος (Κιλκίς)

Ορφέας Ξάνθης – Κεραυνός Πέρνης

Τζουμαλάκης (Σερρών), Παστιάδης, Ραβικάλης (Δράμας)

Ασπίδα Ξάνθης – Εθνικός Σιδηροκάστρου

Κεφίλης (Έβρου), Κυριαζής (Θεσσαλίας), Ναζιρόπουλος (Έβρου)

ΠΑΟ Κοσμίου – Καβάλα

Γεωργιτσόπουλος (Δράμας), Εμπλιούκ (Ξάνθης), Οικονομίδης (Δράμας)

Απόλλων Παραλιμνίου – Πανσερραϊκός

Βουρνέλης, Παπαδόπουλος, Σιανίδης (Μακεδονίας)

Α.Ε. Καλαμπακίου – Αλέξανδρος Κιλκίς

Μαρόπουλος, Ανδρέου, Γεωργόπουλος (Μακεδονίας)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ