Football League: Τέλος ο Βοσνιάδης στον Ηρακλή! Μάντζιος και Αντωνίου τα φαβορί για τον πάγκο

 

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή μετά το 1-1 με τον Αιγινιακό και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται τα πρώτα ονόματα για την αντικατάσταση του με αυτό του Άκη Μάντζιου να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Η ισοπαλία του Ηρακλή με τον Αιγινιακό οδήγησε τον μέχρι πρότινος τεχνικό Αλέκο Βοσνιάδη στην παραίτηση. Ο 57χρονός τεχνικός πλήρωσε το κακό ξεκίνημα και τις ασχημες σχέσεις με τους οπαδούς του Ηρακλή μετά και το 1-6 με τον Ατρόμητο και πλέον οι Θεσσαλονικείς καλούνται να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Ήδη ένα από τα ονόματα που φαίνεται ότι βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παύλου Μυροφορίδη για να αντικαταστήσει τον Αλέκο Βοσνιάδη είναι αυτό του Άκη Μάντζιου.  Ο 49χρονός πρωην τεχνικός και του Πανθρακικού αποχώρησε πρόσφατα από την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού και πλέον δεν βρίσκεται σε κάποιο σύλλογο. Επίσης στη λίστα του Ηρακλή έχει προστεθεί και ο Σωτήρης Αντωνίου πρωην πάικτης της Ξάνθης που φέτος αποχώρησε από τον πάγκο της ΑΕΛ. Ο χρόνος έχει αρχίσει ήδη να τρέχει αντίστροφα για την ομάδα του Ηρακλή καθώς το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη και την επόμενη αγωνιστική οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική της Football League.

Μέσα στο επόμενο 48ωρό αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως το όνομα του νέου προπονητή.