LIVE λεπτό προς λεπτό η 7η αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Ξάνθης

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα έξι παιχνίδια της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ξεχωρίζει αναμφισβήτητα το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή Ζυγού και τον Άρη πετεινού ενώ η πρωτοπόρος Αναγέννηση Θαλασσιάς αναμένεται να έχει εύκολο έργο με την Κεντητή.

Από εκεί και πέρα το Δροσερό φιλοξενεί το Εράσμιο, η Διομήδεια την Βιστωνίδα, το Σέλινο την Μάνδρα και ο Εχίνος τον Απόλλωνα Ξάνθης. Ρεπό έχει η ουραγός ΑΕΞ.

Προγραμματισμένη έναρξη σε όλες τις αναμετρήσεις στις 15:00. Πατήστε το κουμπί της ανανέωση ή F5 για να βλέπετε το διαμορφωθέν σκορ στα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ – 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Σάββατο 10/11, Ώρα 15:00)

Ηρακλής Ζυγού – Άρης Πετεινού 3-0 (33′ Αρκούδας, 37′ Πιλτικάκης, 57′ Κωφίδης) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Φίλιππος Δροσερού – Κεσσάνη Ερασμίου 5-2 (35′ Σαλήογλου, 50 Σαλήογλου, 60′ πεν. Χασάνογλου, 75′ Αχμέτογλου, 85′ Χασάογλου – 40′ Γιαννακούδης, 65′ Τζιρίδης) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Αναγέννηση Θαλασσιάς – Κεντητή 1-0 (50′ Κουτσομιχάλης) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Απόλλων Διομηδειας – ΑΟ Βιστωνίδας 1-5 (70′ Κωνσταντινίδης – 8′ Φουρκάν, 11′ Γκαμπράνης, 20′ Μουστάκης, 35′ Τουρατζίδης, 87′ Κυράπογλου) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Άτλας Σελίνου – Ερμής Μάνδρας 1-0 (43′ Καλτσίδης) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Εχίνος Σπορ – Απόλλων Ξάνθης 0-2 (75′ Καλτσίδης, 85′ Περτσανίδης) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ρεπό: ΑΕ Ξάνθης

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ