Με εκπλήξεις οι πρώτες κλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη στην Εθνική Ανδρών! Επιστρέφει η Σιόβας, κανονικά Τόρο και Μάνταλος

Με ουκ ολίγες εκπλήξεις αλλά και ηχηρές απουσίες συνοδεύτηκαν οι πρώτες κλήσεις του Άγγελου Αναστασιαδή για τα προσεχή ματς της Εθνικής Ελλάδος για το Nations League.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός άφησε εκτός τους Ορέστη Καρνέζης Αλέξανδρο Τζιόλη και Γιώργο Τζαβέλλα, καθώς και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, όπως επίσης και τους τραυματίες Κυριάκο Παπαδόπουλο, Τάσο Δώνη.

Αντιθέτως, κλήθηκαν για πρώτη φορά οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Γιώργος Μασούρας και Λεονάρντο Κούτρης. Ο αριστερός μπακ παίρνει τη θέση του συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος κλήθηκε στην Ελπίδων για τα μπαράζ με την Αυστρία.

Εκτός των άλλων επέστρεψαν ο πρώην παικτης της Ξάνθης Δημήτρης Σιόβας αλλά και ο Ανδρέας Σάμαρης μετά από 2,5 χρόνια κι επτά μήνες αντίστοιχα. Κανονικά μετέχουν οι Θρακιώτες Βασίλης Τοροσίδης και Πέτρος Μάνταλος.

Τη Δεύτερα 12/11 η αποστολή της Εθνικής θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στις 17:30. Νωρίτερα ο νέος ομοσπονδιακός θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής απαρτίζεται από τους εξής 23 παίκτες:
Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Πέλκας, Μπακασέτας, Φορτούνης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μασούρας, Μήτρογλου, Κουλούρης, Καρέλης.