Γ’ Εθνική: Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών στους αγώνες των ομάδων της Θράκης

Δημοσιοποιήθηκαν από τις στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο νόμιμο ηλεκτρονικό στοίχημα οι αποδόσεις στους αγώνες των ομάδων της Θράκης για την 7η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Από τα πέντε παιχνίδια, σε καμιά εταιρεία δεν βρήκαμε διαθέσιμα για στοιχηματισμό τα παιχνίδια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Αετό Ορφανού και της Ασπίδας Ξάνθης με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου.

Στην αναμέτρηση Ορφέας Ξάνθης – Κεραυνός Πέρνης οι γηπεδούχοι είναι φαβορί καθώς ο άσσος δίνει απόδοση 1,50 έναντι 3,75 της ισοπαλίας και 5,85 της επικράτησης των φιλοξενούμενων. Άλλωστε μιλάμε για τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Απόμα πιο ξεκάθαρο φαβορί έχει η αναμέτρηση ΠΑΟ Κοσμίου – Καβάλα με το διπλό να δίνει μόλις 1,35 έναντι 4,50 της ισοπαλίας και 7,30 του άσσου της ομάδας της Ροδόπης που εμφανίζεται ως το απόλυτο αουτσάιντερ παρά τη νίκη της περασμένης Κυριακής.

Αουτσάιντερ είναι και ο Άρης Αβάτου στην αναμέτρηση με τον Νέστο στη Χρυσούπολη. Ο άσσος για την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη δίνει 1,70 έναντι 3,50 της ισοπαλίας και 4,70 του διπλού της ομάδας του Γιώργου Μαραντά.

Από εκεί και πέρα, στον αγώνα Απόλλων Παραλιμνίου – Πανσερραϊκός οι αποδόσεις είναι 3,00 στον άσσο, 3,20 στην ισοπαλία και 2,30 στο διπλό ενώ ακόμα πιο αμφίρροπο αναμένεται για τους μπουκ το ΑΕ Καλαμπακίου – Αλέξανδρος Κιλκίς.

Στην αναμέτρηση αυτήν υπάρχει ελαφριά υπεροχή του άσσου που δίνει ωστόσο την αρκετά υψηλή απόδοση του 2.45 για νίκη της δραμινής ομάδας, του 3,15 για ισοπαλία και 2,70 για το διπλό – καθώς όλα για τους μπουκ σε αυτό το ματς είναι ανοιχτά.

Βέβαια αυτές είναι οι αρχικές αποδόσεις που αναμένεται να έχουν αυξομειώσεις, όσο θα υπάρχουν πονταρίσματα από τους παίκτες του στοιχήματος και μέχρι την έναρξη των αναμετρησεων στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιες εταιρείες έχουν ανακοινώσεις ότι θα προσφέρουν ζωντανά για στοιχηματισμό την ώρα των αγώνων τις αναμετρήσεις Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού και Νέστος Χρυσούπολης – Άρης Αβάτου.