Γ’ Εθνική: «Έσπασε» το τεχνικό δίδυμο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης! Τέλος ο Παπαράδης, μένει μόνος ο Φλώρος

Ήταν κοινό μυστικό πώς στην ομάδα δεν θα συνέχιζε για πολύ το τεχνικό δίδυμο του Σάκη Παπαράδη με τον Μιχάλη Φλώρο με την φημολογία να είναι εντονότερη πριν τον αγώνα του προπερασμένου Σαββάτου με το Κόσμιο.

Η νίκη τους έδωσε παράταση μιας εβδομάδας αλλά η ήττα στο Σιδηρόκαστρο από τον τοπικό Εθνικό, μια ομάδα που θεωρείται στα μέτρα της ομάδας της Αλεξανδρούπολης και εκτιμάται από τους περισσότερους ως ενδεχομένως πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, έφερε τελικά και τις εξελίξεις.

Επιστρέφοντας από το Σιδηρόκαστρο, όπου ο Εθνικός γνώρισε την 4η σερί εκτός έδρας ήττα, αποφασίστηκε η κοινή συναινέση λύσης της συνεργασίας του Παπαράδη με τον Εθνικό, με τον Μιχάλη Φλώρο που επέστρεψε στα γήπεδα μετά από 3 χρόνια αγωνιζόμενος ως αλλαγή, να αναλαμβάνει μόνος του πια ως παίκτης-προπονητής της ομάδας.

Οι λόγοι του διαζυγίου δεν είναι μόνο αγωνιστικοί αλλά πιθανότατα έχουν σχέση και με την οργάνωση των ακαδημιών του συλλόγου, αλλά και κάποια προβλήματα που φέρονται να υπάρχουν ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Εθνικού και την κεντρική διοίκησή του, μετά και την καθυστέρηση της εκταμίευσης της επιχορήγησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι από πέρυσι Παπαράδης και Φλώρος λειτουργούσαν ως ντουέτο στον πάγκο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, έχοντας μαζί κατακτήσει πέρυσι το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου. Την είδηση του διαζυγίου επιβεβαίωσε στον Κοσμά Πανταζή ο ίδιος ο Παπαράδης, που μέσω του SportsAddict δήλωσε: «Ευχαριστώ όσους πίστεψαν σε μένα, συγγνώμη σε όσους δεν εκπλήρωσα τις προσδοκίες τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τον Παπαράδη αποχωρεί από την ομάδα και ο προπονητής τερματοφυλάκων Αλέκος Τσίπτσιος. Οι δυο τους στην πρωινή προπόνηση ανακοίνωσαν τις εξελίξεις στους παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Μιχάλη Φλώρο, όπως προαναφέρθηκε, να αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας, αρχής γενομένης από το ματς της Τετάρτης για το Κύπελλο Ερασιτεχνών απέναντι στον πρωτοπόρο της Α’ ΕΠΣ Έβρου Ιπποκράτη στο γήπεδο της Δραγάνας.

Πάντως, αν και επισήμως διαρρέεται ότι ο Μιχάλης Φλώρος θα συνεχίσει μέχρι και το τέλος της σεζόν, αυτό δεν είναι σίγουρο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS τους αγώνες της ομάδας του Εθνικού παρακολούθησαν στα τελευταία παιχνίδια διάφοροι προπονητές που χαρακτηρίζονται από τους γνωρίζοντες ως υποψήφιοι διάδοχοι του Παπαράδη, κάτι που σημαίνει ότι η διοίκηση είχε κάνει κάποιες προκαταρκτικές ενέργειες για να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση.