Γ’ Εθνική: Η απάντηση της διοίκησης της Καβάλας στις καταγγελίες του Ορφέα Ξάνθης περί «μπράβων»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του ΑΟ Καβάλας για τις καταγγελίες που έκαναν άνθρωποι του Ορφέα Ξάνθης περί τραμπουκισμών και παρουσίας μπράβων στον πάγκο της θρακιώτικης ομάδας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.Kαβάλα εκφράζει την λύπη και την απορία της για τις δηλώσεις των υπευθύνων της ομάδας του Ορφέα Ξάνθης περί τρομοκρατίας από μπράβους κατά την διάρκεια του χθεσινού μεταξύ μας αγώνα. Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν κάποιες μικροεντάσεις φυσιολογικές για ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά από κει και πέρα καλό είναι να μην χάνουμε το μέτρο και να …βλέπουμε φαντάσματα, ιδιαίτερα την στιγμή που ποτέ δεν έχουμε δώσει κανένα δικαίωμα για την φιλοξενία που παρέχουμε στις αντίπαλες ομάδες. Και η ήττα είναι σίγουρα μέσα στο πρόγραμμα για κάθε ομάδα και θέλει διαχείριση, όμως είναι αστείο να ξεπερνάμε το όρια της λογικής για δεύτερη συνεχή χρονιά και να φτάνουμε να κατηγορούμε ως μπράβο (!) τον σημερινό πρόεδρο της διοικούσας, γεγονός που συνέβη πέρισυ και φυσικά και πάλι ήταν εκτός πραγματικότητας.
Για του λόγου το αληθές, η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνει τέτοιο γεγονός και όταν χθες απευθύνθηκε στην ομάδα του Ορφέα για το αν επιθυμούν να καταγγείλουν οποιοδήποτε γεγονός, η απάντηση ήταν αρνητική.
Καλή πορεία και καλή συνέχεια στην ομάδα του Ορφέα Ξάνθης που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και καλό είναι να μην αδικεί την προσπάθεια της με τέτοιες συκοφαντίες εις βάρος μας.
Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΟ.ΚΑΒΑΛΑ

Από την πλευρά του, ο Σωτήτης Δεληκάρης, πρόεδρος της διοικούσας του ΑΟΚ σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, πριν εκδοθεί η προαναφερθείσα ανακοίνωση, είπε:

«Θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της ομάδας. Είναι φαντασιώσεις αυτού του κυρίου. Δεν έγινε απολύτως τίποτα. Το γήπεδο της Καβάλας είναι εκκλησία. Ποτέ δεν είχαμε τέτοια πράγματα. Πέρσι εμένα με είχαν παρουσιάσει για… μπράβο. Μετά το κατάλαβαν. Δεν μπορούμε να έχουμε έναν άνθρωπο να προστατεύει την ομάδα; Δεν είναι μπράβος ο άνθρωπος. Όλες οι ομάδες έχουν προστασία. Δεν κάνουμε τίποτα παραπάνω. Δεν έχει γίνει τίποτα στο «Ανθή Καραγιάννη» τα τελευταία χρόνια. Είμαστε φιλήσυχοι άνθρωποι, η διοίκηση έχει την ίδια φιλοσοφία κατά της βίας. Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα σε μας, είμαστε επαγγελματίες όλοι μας. Δεν έχει γίνει ποτέ φασαρία στο γήπεδο μας. Δεν δημιουργήσαμε φασαρίες. Είμαστε κατά της βίας. Δεν συμβαίνει τίποτα. Δείτε τι γίνεται σε άλλα γήπεδα. Είναι πολύ υπερβολικός ο Ορφέας Ξάνθης».