ΕΠΣ Έβρου: Ο 14χρονος Καργκαβούζης σκόραρε για τις Καστανιές αλλά ο Άρδας ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από το Νεοχώρι

 

Ο Άρδας Καστανεών στο πρώτο παιχνίδι με τον Βασίλη Τακάκη στον πάγκο του υποδέχθηκε τον ΑΟ Νεοχωρίου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου με τις δυο ομάδες να μένουν ισόπαλες 1-1 και τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην αρχή του παιχνιδιού όπως αναφερει το radioevros από όπου και η φώτο, οι φιλοξενούμενοι του Γ. Κυριαλάνη δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες αλλά η τελική τους προσπάθεια δεν ήταν αυτή που έπρεπε έτσι όπως στο 12′ σε τετ α τετ του Παπαδόπουλου με τον Ντινούδη και στο 25΄με τον Μίλη που απο καλή θέση πλασάρει άουτ.

Ο  Άρδας πήρε σιγά σιγά τα ηνία του παιχνιδιού, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες, όπως στο 56′ σε φαουλ του Καπετανίδη που μπλόκαρε ο Οτέμπερης, στο 64′ σε τετ α τετ του ιδίου που δεν μπόρεσε να νικήσει τον πορτιέρο του Νεοχωρίου και στο 68′ σε σέντρα σουτ του Αλμπανίδη που πέρασε μόλις αουτ.

Στο 75′ είχαμε το 1-0 από τον 14χρονο πρώην αρχηγό των ακαδημιών του Ορέστη Ορεστιάδας Γιάννη Καργκαβούζη, αλλά το γκολ του Νοβοκρεσενίδη στις καθυστερήσεις του αγώνα μετά από ωραία ενέργεια του Παπαδόπουλου μοίρασε την πίτα στην μέση για τις δύο ομάδες.

ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ (Βασίλης Τακάκης): Ντινούδης, Καργκαβούζης, Ναζίρης (61′ Τζόντζορας), Χαρισιάδης, Ντινούδης, Πετράς, Αλμπανίδης (80′ Χατζηαγοράστου), Καστρινός, Κασπαρίδης (69′ Νικολαΐδης), Καπετανίδης, Παγωνίδης (87′ Μπαξεβανίδης).

ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Γιώργος Κυριαλάνης):Οτέμπερης, Πέτρογλου, Ρουσσίδης, Δημητριάδης, Κυλιτζίδης, Δροσίδης, Παπαδόπουλος, Γιώντης, Ραδίογλου (45′ Νοβοκρεσενίδης), Τσακίρης (21′ Μίλης, 82′ Πεχλιβανίδης), Αλεξακούδης.