LIVE λεπτό προς λεπτό οι Κυριακάτικοι αγώνες της 4ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους Κυριακάτικους αγώνες της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα τρία παιχνίδια της Κυριακής που συμπληρώνουν το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Ο Έβρος Σουφλίου έχει ρεπό μετά την πεντάρα στην ΑΕ Διδυμοτείχου, η οποία ψάχνει την πρώτη της νίκη απεναντι στην νεοφωτιστη ΑΕΚ Έβρου των πρωην παικτων της Καλυμνιου και Αγγελακάκη. Στον ντερμπι του Βόρειου Εβρου ο Αρδας Καστανεων με νεο προπονητή τον Βασίλη Τακάκη φιλοξενεί το Νεοχωρι και θέλει την νικη ωστε να πλησιασει στον βαθμό τον πρωτοπόρο Ιπποκρατη, οπως νίκη θελει στην Αλεξανδρούπολη και ο Ορέστης που φιλοξενείται από τον Ποντιακό που έχει 2 ηττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το Σάββατο είχαμε Ένωση Άνθειας Αρίστεινου – Θράκη Φερών 1-1 και Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης – Ορφέας Σοφικού 4-0

Προγραμματισμένη έναρξη και στις τρεις σημερινές αναμετρήσεις στις 15:00. Πατήστε το κουμπί της ανανέωση ή F5 για να βλέπετε το διαμορφωθέν σκορ στα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ – 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ώρα έναρξης 15:00)

ΑΕ Διδυμοτείχου – ΑΕΚ Έβρου 6-0 (27′ Τσακλιωτης, 41′, 43′, 73′ Π. Μηνης, 45′ Δ. Μηνης, 79′ Δαφνής) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ποντιακός – Ορέστης Ορεστιάδας 0-1 (17′ Αβογιαν) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Άρδας Καστανεών– ΑΟ Νεοχωρίου 1-1 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ρεπό: Έβρος Σουφλίου

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ