Γ’ Εθνική: Στη Θεσσαλονίκη Ασπίδα και Λεύκιππος Ξάνθης, στην Κομοτηνή ο ΓΑΣ (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Μετά την διακοπή της περασμένης εβδομάδας επαναρχίζει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ανδρών Μπάσκετ με τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής στο πλαίσιο της οποίας οι δυο ομάδες της Ξάνθης ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη ενώ ο ΓΑΣ Κομοτηνή αγωνίζεται εντός έδρας.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδια είναι αυτό της Τούμπας με τον Λεύκιππο να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πρωτοπόρο ΜΕΝΤ στις 17:00, δηλαδή μια ώρα πριν την έναρξη των υπολοίπων αγώνων.

Τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν στην ξανθιώτικη ομάδα και όλη την εβδομάδα θεωρούνταν αμφίβολη η συμμετοχή του Φραντζέσκου Χρήστουλόγω του τραυματισμού του, αλλά συμμετέχει κανονικά στην αποστολή. Από την άλλη ο Βάκρινος βρίσκεται στο Σουφλί όπου υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και θα απουσιάσει και από αυτόν τον αγώνα.

Οι προπονητές της ομάδας Κοκκινόπουλος-Παπαδόπουλος παίρνουν μαζί τους στην Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την ενημέρωση της Ξάνθης Sport, τους Κουμπάνη, Σταμπουλή, Κάλφα, Στεργίου, Χατζηαντωνίου, Δώδο, Παλλάκη, Νταβουλτζόπουλο, Σταματέλο, Στασινόπουλο, Χρήστου, Δάτση.

Στην Θεσσαλονίκη ταξιδεύει και η Ασπίδα που μετά τη νίκη επί του ΓΑΣ στο πρώτο Θράκικο της χρονιάς, αντιμετωπίζει τον ΒΑΟ. Οι Γιάννης Στεφανίδης και Αντώνης Κασαρτζίδης έχουν στην διάθεσή τους, τους εξής παίκτες: Κουτσογιάννης, Παπαδάκης, Θεοδωρίδης, Μανδαλάκης, Κασούρας, Άνθης, Μασμανίδης, Αναστασιάδης, Παπαδόπουλος, Καραμανώλης, Τερζάκης, Τσέλλος.

Τέλος, ο ΓΑΣ Κομοτηνή στις 18:00 φιλοξενεί την ομάδα του Νίκου Χατζηβρέττα, ΔΕΚΑ Θεσσαλονίκης. Συνοπτικά το πρόγραμμα της Κυριακής και οι διαιτητές που έχουν οριστεί (για τα τρία παιχνίδια των ομάδων της Θράκης θα υπάρχει ενημέρωση από το ThrakiSportS):
ΜΕΝΤ-Λεύκιππος Ξάνθης Χατζημπαλίδης-Χατζηκώστας (Φωτιάδης)
Αστέρας Σίνδου-Απόλλων Καλαμαριάς Γραικός-Λαϊδης (Κασαπίδης)
Πολύγυρος-Μακάμπη Σαρακενίδης-Χρυσάφης (Αργυρού)
ΒΑΟ-Ασπίδα Ξάνθης Γιαννούλης Αν.-Νέδογλου (Παπαδόπουλος Ν.)
ΓΑΣ Κομοτηνή-Δέκα Δημάδης-Παπαγεωργίου (Γκουρτζελίδης)
Αίας Ευόσμου-Ν. Μουδανιά Καλέσης-Λαδάς (Τοζακίδης)
Ζέφυρος 02-Ευκαρπία Κουκουλεκίδης-Αναστασιάδης (Δέλλας)