Γ’ Εθνική: Πρόωρο τέλος για το «Άβατο» του Άρη με τον Πανσερραϊκό να αποδρά από την Ξάνθη

 

Την πρώτη του ήττα εντός έδρας σχετικά νωρίς σε σχέση με πέρυσι που ηττήθηκε την τελευταία αγωνιστική γνώρισε ο Άρης Αβάτου από τον νεανικό Πανσερραϊκό με 1-2 για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ εθνική.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 37′ με το σουτ του Δημήτρη Σιχλιμοίρη ο οποίος νικήθηκε από τον Στεφανίδη που έκανε το ντεμπούτο του.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά απείλησαν στο 48′ με σουτ του Σαρηγιαννίδη, όμως στο 50′ για ένα ακόμα ματς ήταν ατυχος με Σερραικη ομάδα, οπως στο Παραλίμνιο την περασμένη εβδομάδα, αφού ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ όταν σε σέντρα του Αναστασόπουλου ο Παπαδιώτης έστειλε την μπαλα στα δίχτυα του Αμουτζάκη κανοντας το 0-1. Μάλιστα ένα εικοσάλεπτο αργότερα στο 70′ πέτυχαν και δεύτερο γκολ όταν ο Ζιώγας πήρε τις κόντρες εκτός περιοχής, εδωσε στον Ομπόσου και αυτός στον νεοεισερχόντα Κονταξή, που με προβολή έκανε το 0-2. Το μόνο που καταφερε ο Άρης ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με ωραία κεφαλιά του Βασίλη Δόντσου.

Μετά την ήττα αυτή ο Άρης έμεινε στους 8 βαθμούς, έναν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, ενω ο Πανσερραϊκός πήρε την τέταρτη φετινή του νίκη, έφτασε τους 12, ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Ορφέα Ξάνθης (φώτο serressport).

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς (71′ Κοτόπουλος), Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης (80′ Βαφειάδης), Σαρηγιαννίδης (81′ Καλογιάννης), Δόντσος, Σιχλιμοίρης, Κρασώνης, Γκέκας (67′ Ζωσιμίδης).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Αναστασιάδης): Στεφανίδης, Μπαρδάς, Αποστολόπουλος (93’ Μορφάκης), Καστριτσέας, Κούτλας, Αναστασόπουλος, Πέτρου (80′ Πούφλης), Ζιώγας (77′ Βαρδακώστας), Παπαβασιλείου, Βλαχόπουλος (60′ Κονταξής), Ομπόσου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ