Γ’ Εθνική: Περίπατος για το Κόσμιο στην «αερομαχία» του ΔΑΚ με την ευάλωτη αμυντικά Ασπίδα Ξάνθης

 

Μια πολύ σημαντική νίκη, την δεύτερη στο πρωτάθλημα με 4-1 πήρε ο εντυπωσιακός ΠΑΟΚ Κοσμίου επί της Ασπίδας Ξάνθης που αν συνεχίσει έτσι θα αποχαιρετήσει σύντομα την κατηγορία.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Ασπίδα, αφού κέρδισε τις περισσότερες εναέριες μονομαχίες και μάλιστα τα 3 από τα 4 τέρματα σημειώθηκαν με κεφαλιά. Το Κόσμιο προηγήθηκε με 1-0 στο 21′ με κεφαλιά του Κυριακόπουλου από καλοχτυπημένο κόρνερ του Μαυράκη, ο οποίος με απ’ ευθείας φάουλ στο 29′ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Στο 40′ ο Παπαδόπουλος απείλησε με απ’ ευθείας φάουλ τον Δεληγιάννη ο οποίος έδιωξε την μπάλα και στην αντεπίθεση ο Νάνος δεν νίκησε τον Δεμένικο.

Στο β’ μέρος το Κόσμιο ήταν καλύτερο και με τον Ρουμπιέ στο 66′ μετά από ωραίο συνδυασμό έκανε το 2-0. Όλα ξεκαθαρισαν στο 72′ όταν με κεφαλιά και πάλι ο Διονύσης Κυριακόπουλος από φάουλ του Ζάγγουλου έκανε το 3-0. Η Ασπίδα απέιλησε και πάλι με στημενο και απ’ ευθείας φαουλ του Παπαδόπουλου στο 80′ που εδιωξε ο Δεληγιάννης, που ωστόσο νικήθηκε στο 88′ με κεφαλιά του Ζώτου που μείωσε σε 3-1 ύστερα από κόρνερ του Χατζηπαρασκευά. Ωστόσο τέρμα είχαμε στις καθυστερήσεις για τους γηπεδούχους όταν σε φαουλ του Χατζητουλούση ο Τιμόθεος Ζάγγουλος έκανε το 4-1 βαζοντας το κερασακι στην τούρτα με το τέταρτο τέρμα με κεφαλιά στον αγώνα.

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος, Τριαντός, Πλασταράς, Ζάγγουλος, Ταχτσόγλου, Στοίνοβιτς (74′ Ξενάκης), Χατζητουλούσης (92′ Γιαννακόπουλος), Μαυράκης (80′ Τζατζανάς), Κυριακόπουλος (84′ Λεβεντέλης), Ρουμπιές
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Σαμαράς): Δεμένικος, Σαμαράς, Κυριαζίδης, Θεοφυλάκης (80′ Κούπας), Μερακλής, Δογανίδης (65′ Ζώτος), Κατσής (55′ Χατζηπαρασκευάς), Χριστοφορίδης, Πεντεζίδης, Ανδρέου (65′ Σαββόγλου), Παπαδόπουλος

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ