Super League: Ήττα στα Γιάννενα για τους έφηβους του ΑΟΞ

 

Την ήττα γνώρισε η ομάδα Εφήβων της Ξάνθης στα Ιωάννινα από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Super League.

Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη γνώρισαν την ήττα με 4-1 δεχόμενοι δύο γκολ στο ξεκίνημα, αντέδρασαν μειώνοντας με τον Κοτόπουλο στο 54′ σε 2-1 αλλά οι γηπεδούχοι στο 65′ έκαναν το 3-1 και στο 80′ το τελικό 4-1.

Το 1-0 έγινε στο 3’ με τον Κλεισούρα να βγάζει τη σέντρα από δεξιά και ο Λέκκας με κεφαλιά-ψαράκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ακόμη καλύτερο σε εκτέλεση ήταν το 2-0 στο 10’ για τον ΠΑΣ (φωτό passports.gr) με τον Λώλη να βγάζει καταπληκτική κάθετη μπαλιά στον Λέκκα και αυτός με πλασέ έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της Ξάνθης.

Νέα ευκαιρία με τον Λέκκα για τους γηπεδούχους στο 48’ που από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ στο 60’ έμειναν με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Πεπόνης.

Παρά την αποβολή του Πεπόνη, οι Γιαννιώτες κατάφεραν και έκαναν και το 4-1, που ήταν και το τελικό σκορ, με σκόρερ και πάλι τον Λέκκα, ενώ οι έφηβοι του Κώστα Προδρομίτη στη συνέχεια είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Τσιπούρα, αλλά ο αντίπαλο κίπερ αντέδρασε και τις δύο φορές πολύ καλά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Μπούμπας (Τσαντάς – Πάνος) της ΕΠΣ Ηπείρου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:Βακαλόπουλος, Πεπόνης, Ντούκας (82’ Πόγιας), Ζιάβρος, Ντόντης, Παππάς, Κλεισούρας (68’ Κανούτας-86’ λ.τρ. Τασούλας), Γροσδάνης, Λέκκας, Ζώνιος (62’ Μάκης), Λώλης (40’ λ.τρ. Πλατιάς).
AO ΞΑΝΘΗ (Κώστας Προδρομίτης): Καρά Ισμαήλ, Νιαζήφογλου, Τσιεγγελίδης, Μολώνης, Δήμος, Κωσταρέλης (80′ Μπαζοΐδης), Μανίσογλου (70′ Ισαακίδης), Αλή (75′ Δημητριάδης), Γκαρνέτας (35′ Τσιπούρας), Τσιτσεκίδης (60′ Τοροσιάν), Κοτόπουλος.