ΕΠΣ Ξάνθης: Εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία ενόψει των εκλογών του Φεβρουαρίου ο Γιώργος Πανίδης

Την υποψηφιότητά του για να συνεχίσει για δεύτερη θητεία στην προεδρία της ΕΠΣ Ξάνθης ανακοίνωσε ο Γιώργος Πανίδης, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Ενωσης την περασμένη Πεμπτη.

Η θητεία της παρούσας διοίκησης ολοκληρώνεται τον Φεβρουάριο και σιγά σιγα θα μπούμε σε προεκλογικούς ρυθμούς, αν και μέχρι στιγμής παρατηρείται αδράνεια και δεν δείχνει να υπάρχει το έντονο παρασκήνιο που υπήρξε στις φετινές εκλογικές αναμετρήσεις στην ΕΠΣ Έβρου πρωτίστως και δευτερευόντως στην ΕΠΣ Θράκης.

Στο σχήμα που εξελέγη τον Φεβρουάριο του 2015 αναμένεται να υπάρξουν μερικές αλλαγές με την απαραίτητη ανανέωση, αλλά δεδομένο πλέον είναι ότι θα ηγηθεί ο Πανίδης. Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι καρέκλες, ωστόσο θεωρεί ότι το έργο που ξεκίνησε από την διοίκησή του για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ροδόπης δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Όλα δείχνουν πάντως ότι δύσκολα θα υπάρξει αντίπαλον δέος, όπως στις περασμένες εκλογές, όταν η παράταξη Πανίδη είχε απέναντί της ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο από την παράταξη του τότε φρεσκοεκλεγμένου προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη.