Διαψεύδει… επιβεβαιώνοντας η Ακαδημία του Πανθρακικού το τέλος του παιδικού τμήματος

Με ανακοίνωσή της η ακαδημία του Πανθρακικού, προφανέστατα με αφορμή το σχετικό δημοσίευμα του ThrakiSportS αλλά χωρίς να το κατονομάζει ευθέως, διέψευσε ότι «έσβησε ο πυρσός», όπως ανέφερε ο σχετικός τίτλος, υποστηρίζοντας ότι «δεν θα σβήσει ποτέ».

Ωστόσο η ανακοίνωση επιβεβαιώνει ότι όντως το αγωνιστικό τμήμα αποσύρθηκε από το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης (προφανώς από έλλειψη παιδιών αλλά δεν αναφέρει τον λόγο επισήμως).

Επίσης δεν απαντά αν πράγματι αποχώρησε και προπονητής της ομάδας για άλλη ακαδημία της πόλης, αλλά επισημαίνει ότι η ακαδημία λειτουργεί κανονικά με δυο τμήματα, bambini και παιδικό, χωρίς να αναφέρει πόσα παιδιά έχουν μείνει σε αυτά και αναφέροντας το όνομα ενός μόνο προπονητή.

Βέβαια, διευκρινίζει ότι δεν απολαμβάνει τις 200-300 εγγραφές αλλά τονίζει με έμφαση συνεχίζει να λειτουργεί παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες. Τέλος, αναφέρει ότι είναι «απαλλαγμένη από αθηναϊκά η θεσσαλονικιώτικα πατρωναρίσματα» αλλά ενώ το επισημαίνει, αμέσως μετά διευκρινίζει ότι αυτό δεν είναι κατακριτέο και προσθέτει ότι οι υπόλοιπες ακαδημίες της πόλης «ευτυχώς για το καλό του ποδοσφαίρου της Ροδόπης λειτουργούν άρτια».

Το ThrakiSportS διευκρινίζει ότι μετέφερε τις πληροφορίες που διασταυρωμένα από πολλές και διαφορετικές πηγές έμαθε και όπως δυστυχώς αποκαλύπτεται και από την ανακοίνωση, προφανώς οι πληροφορίες αυτές είχαν βάση, δεν ήταν φήμες και ανταποκρίνονταν σε μεγάλο βαθμό στην πραγματικότητα. Φυσικά και αυτονόητα μεταφέρει στο αναγνωστικό του κοινό και την ανακοίνωση της Ακαδημίας του Πανθρακικού:

⚽️ Προς διάψευση φημών και δημοσιευμάτων η ακαδημια μας λειτουργεί κανονικά με δυο τμήματα, bambini και παιδικό. Το αγωνιστικό τμήμα όντως αποσύρθηκε από το παιδικό πρωταθλημα, ωστόσο τόσο παιδικό τμήμα (λειτουργούσε από περσυ) όσο και τμήμα bambini (δημιουργήθηκε φέτος, με προπονητή το Βαγγέλη Γριβα) λειτουργούν κανονικότατα και μαλιστα με προγραμματισμένες δρασεις και συμμετοχες σε τουρνουα εντός και εκτός περιφέρειας.
⚽️ Η ακαδημια μας βεβαίως από τη διάλυση της ΠΑΕ δεν απολαμβάνει τις 200-300 εγγραφές αλλά συνεχίζει να λειτουργεί ως η μόνη αμιγώς Κομοτηνέικη ακαδημια, απαλλαγμένη από αθηναϊκά ή θεσσαλονικιωτικα πατρωναρισματα (που βεβαίως δεν είναι κατακριτέα) και συνεχίζει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος, να φτάσει και να προσπεράσει τις υπόλοιπες ακαδημίες, οι οποίες ευτυχώς για το καλό του ποδοσφαίρου της Ροδοπης λειτουργούν άρτια.
Ο πυρσός δε θα σβήσει ΠΟΤΕ…