«Έσβησε» ο πυρσός στην ακαδημία του Πανθρακικού! Αποχώρησαν ο προπονητής και τα τελευταία παιδιά…

 

Αρνητικές εξελίξεις είχαμε τις τελευταίες ημέρες στην ακαδημία του Πανθρακικού.  Με το τέλος του Οκτωβρίου και την έλευση του Νοεμβρίου αποχώρησαν από την ακαδημία του ιστορικού συλλόγου και τα τελευταία παιδιά που είχαν απομείνει, μαζί με τον προπονητή τους.

Ήδη μάλιστα τα περισσότερα έχουν αναζητήσει να συνεχίσουν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Κομοτηνής, του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, ενώ στον πρώτο μετακόμισε και ο μοναδικός προπονητής που είχε απομείνει στις ακαδημίες του ιστορικού συλλόγου.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη η ομάδα του Πανθρακικού θα αποσυρθεί από το παιδικό πρωτάθλημα και πλέον θα απομείνει μόνο η ανδρική ερασιτεχνική ομάδα που μετέχει στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης, η οποία επίσης κάθε άλλο παρά καλά ξεκίνησε το πρωτάθλημα στις πρώτες αγωνιστικές ευρισκόμενη 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι όχι μόνο ότι μένει ουσιαστικά χωρίς μέλλον ο ιστορικότερος σύλλογος της Κομοτηνής αλλά και χωρίς παρόν το αθλητικό κέντρο του Κικιδίου, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι ακαδημίες για τις προπονήσεις τους…