Super League: Πρόταση της Ξάνθης για ανανέωση συνεργασίας με Γέντρισεκ – Κοντά στο «ναι» ο Σλοβάκος

Στην αποκάλυψη ότι η Ξάνθη του κατέθεσε πρόταση για νέο συμβόλαιο προχώρησε ο Έρικ Γέντρισεκ μιλώντας σε σλοβακικά μέσα ενημέρωσης, προσθέτοντας ότι είναι πολύ κοντά στο να αποφασίσει το «ναι», αν και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Ο Σλοβάκος επιθετικός έχει αποδειχθεί ότι είναι λίρα εκατό και φέτος για τους Θρακιώτες, έχοντας δώσει πολύτιμες βοήθειες με τα έξι γκολ που μετράει στο πρωτάθλημα.

Το συμβόλαιο του Γέντρισεκ λήγει στο τέλος της σεζόν, ωστόσο ο 32χρονος στράικερ αποκάλυψε σε συνέντευξή του στους συμπατριώτες του από την ιστοσελίδα “futbal.pravda.sk” πως η Ξάνθη θέλει να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

«Το συμβόλαιό μου φέτος ολοκληρώνεται με την Ξάνθη και η ομάδα θέλει να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Μου αρέσει εδώ και νιώθω καλά. Υπάρχει μία οικογένεια πίσω μου που έχει μεγαλώσει πρόσφατα και είναι χαρούμενοι», είπε ο Γέντρισεκ δείχνοντας ξεκάθαρα ότι οι προθέσεις του είναι να παραμείνει στην Ξάνθη.

Ωστόσο πρόσθεσε, αφήνοντας ανοιχτό και το παράθυρο φυγής: «Ο άνθρωπος μεγαλώνει, τα παιδιά μεγαλώνουν. Πρέπει να εξετάσω όλες τις πτυχές και στη συνέχεια να αποφασίσω αν θα αλλάξω ομάδα». Σε κάθε περίπτωση πάντως, από τα λεγόμενά του φαίνεται ότι έχει βρει στην Ξάνθη την οικογενειακή γαλήνη που επιθυμεί.