Γ’ Εθνική! Το ευχαριστώ του Αλή Μπαρή στον Κεραυνό και η επιστροφή του στα γήπεδα της Ξάνθης τον επόμενο μήνα από την Ολλανδία

 

Στην ΕΠΣ Ξάνθης μετά από χρόνια επιστρέφει ο ο Ξανθιώτης Αλή Μπαρή του Κεραυνού Πέρνης που το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στην Ολλανδία για επαγγελματικούς λόγους.

Ο 35χρονος περιφερειακός επιθετικός Αλή Μπαρή θα συνεχίσει στον Φίλιππο Δροσερού στον οποίο θα αγωνιζεται με την επιστροφή του από την Ολλανδια μετά τις 20 Νοεμβρίου, με την ομάδα της Ξάνθης να παίρνει το δελτίο από τον Κεραυνό Πέρνης στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι την φυγή του στο εξωτερικό. Πρόπερσι με την ομάδα της Πέρνης είχε 14 τέρματα όντας δεύτερος σκορερ του πρωταθλήματος κυπελλούχος της ΕΠΣ Καβάλας. Μάλιστα πέρυσι πριν αναχωρήσει για την Ολλανδία είχε κάνει πρόταση γάμου στο γήπεδο στην Νικολέτα θέμα που πήρε δημοσιότητα σε όλη την χώρα (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ο Μπαρή  ξεκίνησε από τα 15 του χρόνια και την Ασπίδα Ξάνθης, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στον Ορφέα Ξάνθης (τρείς θητείες), ακαδημίες Ξάνθης (Νέους), Καβάλα, Α.Ο. Χανιά, Αναγέννηση  Σερρών, Ιαλυσό Ρόδου, ΑΣ Παγγαίου και Κεραυνό Πέρνης (δυο φορες).

Μάλιστα ο ίδιος ευχαρίστησε την πρώην του ομάδα: Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους αυτούς που συνεργαστηκα στην ομάδα, την διοίκηση τους προπονητές και φυσικά και τους συμπαίκτες μου, που χωρίς αυτούς δεν θα κατάφερναμε τόσες επιτυχιες τα τελευταία χρόνια.  Ο Κεραυνός θα παραμένει και θα είναι παντα στην καρδια μου και είμαι σίγουρος  θα πετύχει τους στοχους της. Εις το επανιδείν…