Ο Θρακιώτης που πλήγωσε τον Άρη Αβάτου σκοράροντας σε βάρος του το πρώτο του επαγγελματικό γκολ (+photo)

Ο νεαρός επιθετικός του Λεβαδειακού Φώτης Ιωαννίδης ήταν εκείνος που πέτυχε στο 77ο λεπτο της αναμέτρησης με τον Άρη Αβάτου το 2-0, ξεκλειδώνοντας την νίκη για την ομάδα της Φθιώτιδας, μια νίκη που πήρες ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις με τα επιπλέον δυο τερματα που ακολούθησαν.

Πρόκειται για έναν θρακιώτη στην καταγωγή ποδοσφαιριστή, αφού ο πατέρας του είναι ο Κομοτηναίος στόπερ Βασίλης Ιαωννίδης, με μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα, με παρουσία στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον Πανιώνιο, στην Προοδευτική και φυσικά στον Πανθρακικό αλλά και στον Ολυμπιακό, όπου και έμεινε για τέσσερα χρόνια (1993-1997).

Το περσινό καλοκαίρι ο Φώτης Ιωαννίδης υπέγραψε στον Λεβαδειακό επαγγελματικό συμβόλαιο και μόλις τρεις μήνες μετά, τέτοια εποχή πέρυσι, έγραψε ιστορία, καθώς έγινε μόλις ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία των Βοιωτών που παίρνει το βάπτισμα του πυρός πριν καν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια.

Πλέον ηρθε η στιγμή γιος του μεγάλου κομοτηναίου σταρ του παρελθόντος, ο οποίος πλέον ασχολείται με το κομμάτι των υποδομών και τις ακαδημίες στην Αθήνα και την Χαλκίδα, να πετύχει και το πρώτο του γκολ σε επαγγελματικό αγώνα…