Κύπελλο Ελλάδος: Με δυο γκολ Μπαργκάν και βασικό τον Μπέρτο η επικράτηση της ΑΕΛ επί του Ηρόδοτου

Με 4-1 νίκησε η Λάρισα τον Ηρόδοτο στην αναμέτρηση που διεξήχθη παράλληλα με το εκτός έδρας ματς του Αρη Αβάτου με τον Λεβαδειακό για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, σε μια αναμέτρηση που είχε έντονο ξανθιώτικο άρωμα.

Δυο τέρματα για την ομάδα της Λάρισας πέτυχε ο Κενάν Μπαργκάν, τα πρώτα του ε την ομάδα των βυσσινί, ενώ ως βασικός ξεκίνησε τον αγώνα για πρώτη φορά από τότε που πήγε στον κάμπο ο επίσης ξανθιώτης Μανώλης Μπέρτος, που αντικαταστάθηκε στο 66′ από τον Φρίου.

Ο Μπαργκάν σκόραρε και τα δυο τέρματα σε λιγότερα από επτά λεπτά, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, στο 56′ και στο 63′ ενώ και στο πρώτο είχε ευκαιρία να σκοράρει αλλά το σουτ που έπιασε στο 5′ με την παρέμβαση και του τερματοφύλακα κατέληξε στο δοκάρι.

Το πρώτο και το τελευταίο τέρμα της ΑΕΛ σημείωσε ο Νούνιτς ενώ ο Ηρόδοτος μείωσε με πέναλτι δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Παρά την ευρεία νικη της πάντως, η Λάρισα παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας πίσω από Πανιώνιο και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Και οι τρεις ομάδες έχουν από 3 βαθμούς αλλά οι άλλες δύο έχουν ακόμα το μεταξύ τους ματς για να ολοκληρωθει η 2η αγωνιστική. Η Λάρισα θα παίξει την πρόκρισή της στην έδρα του Απόλλωνα Καλαμαριάς στις αρχές Δεκεμβρίου. Ο Ηρόδοτος δεν έχει ακόμα βαθμό.