Κύπελλο Ελλάδος: Αλλαγές ενόψει του κρίσιμου ματς στην Κέρκυρα ετοιμάζει ο Μίλαν Ράσταβατς

Μία μέρα μετά την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και το 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, η Ξάνθη από το πρωινό της Τρίτης έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο θεσμό του Κυπέλλου.

Στα πλαίσια της της Δ’ Φάσης και της 2ης αγωνιστικής του 7ου Ομίλου, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη εκτός έδρας την Κέρκυρα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στην σημερινή προπόνηση, πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα, ενώ οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση, συμμετείχαν στις ασκήσεις τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καντά – Σαρπόνγκ ενώ ο Ντε Λούκας θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να φανεί το μέγεθος του προβλήματος στο γόνατο του Ισπανού μέσου.

Δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με την Κέρκυρα ο τιμωρημένος Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μίλαν Ράσταβατς έτσι κι αλλιώς πάντως είχε δηλώσει ότι θα κάνει ένα είδος rotation σε αυτό το παιχνίδι καθώς βλέπει την μεγάλη εικόνα και πώς θα διαχειριστεί το ρόστερ του σε όλα τα ματς που έχει να δώσει.

Με αυτόν τον τρόπο αιτιολόγησε και την σύνθεση με την οποία παρέταξε την ομάδα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα το βράδυ της Δευτέρας.

«Πρέπει να διαχειριστώ μια κατάσταση που λέει ότι σε 7 ημέρες έχουμε 3 παιχνίδια. Οπότε σήμερα η τακτική μας και οι παίκτες που χρησιμοποίησα ήταν συνισταμένη αυτού», σχολίασε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον ΠΑΣ.

«Στην Κέρκυρα θα πάμε για τη νίκη, σε κάθε παιχνίδι θέλω να είμαστε καλοί, να παίζουμε καλά, το Κύπελλο είναι στόχος μας και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να βρίσκουμε απαντήσεις απέναντι στους αντιπάλους», πρόσθεσε.

«Έχουμε απώλειες ενόψει Κέρκυρας, Καντά, Ντε Λούκας, Σαρπόνγκ, Ντζουρίτσκοβιτς, άρα θα δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά», κατεληξε στις δηλώσεις του ο Μίλαν Ράσταβατς.

Ως γνωστόν, διαιτητής του αγώνα στην Κέρκυρα ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσαμούρης (ΕΠΣ Πειραιά) με α’ βοηθό τον Δημήτρη Σαμοΐλη (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό τον Χρήστο Μπαλτά (ΕΠΣ Αχαΐας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Σπυρίδων Ζαμπαλάς (ΕΠΣ Ηπείρου).

Υπενθυμίζεται ότι στο άλλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής που έγινε σήμερα για τον 7ο Όμιλο, ο ΟΦΗ κέρδισε με 3-0 τη Νίκη Βόλου.